Oglasi

Heineken nagradna igra 2021: DOŽIVI HEINEKEN POČITNICE

Oglasi

Heineken nagradna igra se izvaja v vseh Lidl trgovinah na območju Republike Slovenije in traja od vključno 12.7.2021 do vključno 28.7.2021.

Celoten nagradni sklad je sestavljen iz:
• Glavna nagrada = voucher z najemom avtodoma (veljavnost traja 1 leto) za teden dni za 6 oseb + dodatno vrednostna kartica za gorivo v vrednosti 300€.
• Ostale nagrade: 5 x set up 2 x Heineken ležalnik + Heineken dežnik, 60 x Heineken hladilna torba

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so obenem davčni rezidenti Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Pivovarna Laško Union d.o.o., Agencija 101 in 7S d.o.o., ter njihovi ožji družinski člani.

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri na 2 načina:
a) Z nakupom: pozameznik izvede nakup steklenice ali pločevinke kateregakoli pakiranja izdelkov blagovne znamke Heineken v poslovalnicah Lidl Slovenija in pošlje SMS s ključno besedo HEINEKENPOCITNICE ter unikatno kodo z računa na številko 3939. Primer SMS sporočila: HEINEKENPOCITNICE PE0269-04-12345 (na številko 3939). Pomembno je, da je v SMS sporočilu na prvem mestu ključna beseda HEINEKENPOCITNICE in nato unikatna številka računa.
b) Brez nakupa: posameznik na številko 3939 pošlje odgovor na vprašanje » S kom se boš družil na najbolj norih Heineken počitnicah? «. Posameznik mora v tem primeru na številko 3939 poslati ključno besedo HEINEKENPOCITNICE + IME OSEBE.
Primer SMS sporočila: HEINEKENPOCITNICE Mojca (na številko 3939).
Pomembno je, da je v SMS sporočilu na prvem mestu ključna beseda HEINEKENPOCITNICE in nato ime osebe
V naslednjem koraku (po poslanem SMS sporočilu) bo udeleženec prejel povratno SMS sporočilo z obvestilom, da je vključen v končno žrebanje za nagrade.
V nagradni igri je mogoče sodelovati večkrat, vendar vsakič z drugo številko računa.

Žrebanje bo izvedeno 30.7.2021 ob 12. uri na sedežu organizatorja nagradne igre. Nagrajenci bodo izžrebani s pomočjo naključnega računalniškega žreba izmed podanih prijav posameznega kroga. Žreb bo nadzorovala tričlanska komisija, ki jo imenuje organizator.

Oglasi

Izžrebani nagrajenci bodo o prejemu nagrade v roku 3 delovnih dni obveščeni ali preko oddane telefonske številke ali elektronskega naslova.

Nagrajenci so dolžni organizatorju v roku 7 delovnih dni (od dne, ko organizator odpošlje SMS sporočila) potrditi sprejem nagrade, naslov, sken ali sliko računa kot dokaz (v kolikor so sodelovali z nakupom) in sporočiti svojo davčno številko (v kolikor so prejeli glavno nagrado). Nagrajenec se z
organizatorjem osebno dogovori za prevzem nagrade. Strošek dohodnine krije organizator nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi