Heineken nagradna igra 2023: Heineken EXPERIENCE

Trajanje:

Heineken nagradna igra traja od vključno 28.02.2023 do vključno 30.04.2023.

Nagrade:

  • 1 x Paket udeležbe na finalu UEFA Lige prvakov (UEFA Champions League Final) za dve osebi. Paket vključuje (Povratni (letalski ali avtobusni) karti za dve osebi, vse prevoze (do letališča, do hotela, do prizorišča in nazaj), nočitev z zajtrkom v hotelu za dve osebi za celotno trajanja dogodka (najmanj en vikend), in sicer 2 ločeni sobi ali ena dvoposteljna soba, Heineken žepnina v vrednosti 500 €, dve vstopnici za izbrano doživetje.)
  • 1 x Paket udeležbe na Formula 1 za dve osebi. Paket vključuje (Povratni (letalski ali avtobusni) karti za dve osebi, vse prevoze (do letališča, do hotela, do prizorišča in nazaj), nočitev z zajtrkom v hotelu za dve osebi za celotno trajanja dogodka (najmanj en vikend), in sicer 2 ločeni sobi ali ena dvoposteljna soba, Heineken žepnina v vrednosti 500 €, dve vstopnici za izbrano doživetje.)
  • 1 x Paket udeležbe na EXIT festivalu za dve osebi. Paket vključuje (Povratni (letalski ali avtobusni) karti za dve osebi, vse prevoze (do letališča, do hotela, do prizorišča in nazaj), nočitev z zajtrkom v hotelu za dve osebi za celotno trajanja dogodka (najmanj en vikend), in sicer 2 ločeni sobi ali ena dvoposteljna soba, Heineken žepnina v vrednosti 500 €, dve vstopnici za izbrano doživetje.)
  • 1 x Paket obiska Heineken Experience v Amsterdamu za dve osebi. Paket vključuje (Povratni (letalski ali avtobusni) karti za dve osebi, vse prevoze (do letališča, do hotela, do prizorišča in nazaj), nočitev z zajtrkom v hotelu za dve osebi za celotno trajanja dogodka (najmanj en vikend), in sicer 2 ločeni sobi ali ena dvoposteljna soba, Heineken žepnina v vrednosti 500 €, dve vstopnici za izbrano doživetje.)
  • 10 x Heineken 0.0 športna vrečka
  • 10 x Heineken regular športna vrečka
  • 10 x Heineken nahrbtnik
  • 10 x Heineken termovka za vodo

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so obenem davčni rezidenti Republike Slovenije.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetjih Pivovarna Laško Union d.o.o., Luna TBWA d.o.o., ali njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih.

Način sodelovanja v nagradni igri

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri na enega izmed dveh načinov:

1. Sodelovanje z nakupom kateregakoli Heineken izdelka v vseh živilskih prodajalnah, bencinskih servisih in lokalih. Velja tudi nakup v spletni trgovini.

Ob nakupu kateregakoli Heineken izdelka, sodelujoči vpiše številko računa za nakupljen izdelek na podstran www.heineken.com/dozivetje, vstavi svoje podatke (ime, priimek in elektronski naslov) in sodeluje v žrebu za nagrado.

Pri tem je pomembno, da shranite fotografijo računa ali izvirnik računa, saj boste v primeru, da boste izžrebani, le tega morali predložiti kot izkaz upravičenosti do prevzema nagrade.

2. Sodelovanjem z odgovorom na vprašanje “Zaupaj nam, zakaj moramo na izbrano Heineken doživetje odpeljati prav vaju.”

Omogočeno je tudi sodelovanje brez nakupa.

V tem primeru posameznik v obrazec na spletni podstrani www.heineken.com/dozivetje:

Jasno odgovori na zastavljeno vprašanje »Zaupaj nam, zakaj moramo na izbrano Heineken doživetje odpeljati prav vaju«.

Organizator nagradne igre bo po lastni presoji in odločitvi potrdil, ali je odgovor ustrezen. Iz sodelovanja bodo v vsakem primeru izločeni prispevki: ki bodo po vsebini žaljivi, ali; katerih vsebina bi lahko škodovala časti ali dobremu imenu neke osebe ali znamke, ali; ki bodo vsebovali informacije iz osebnega ali družinskega življenja kakšne prepoznavne osebe, ali ki lahko škodujejo njenemu dobremu imenu, ali; ki na kakršen koli drug način nedopustno posegajo v zasebnost, osebnostne pravice ali druge pravice neke osebe, ali; ki spodbujajo k ravnanju, ki predstavlja prekršek ali kaznivo dejanje ali vsebujejo opis, ki kaže na takšno ravnanje, ali; ki so iz drugih razlogov neprimerni.

Odgovor na vprašanje mora vsebovati vsaj 300 znakov (s presledki).

ter vnese svoje ime, priimek in elektronski

Vneseni opisi ne bodo javno objavljeni.

Vneseni podatki (številka računa, ime, priimek in elektronski naslov) prijaviteljev bodo uporabljeni izključno za potrebe evidentiranja prijav v nagradno igro ter žrebanja v predmetni nagradni igri. Izjema bodo imena in priimki izžrebanih posameznikov, ki bodo javno objavljeni za namene obveščanja o nagrajencih, in sicer na spletni stran: www.heineken.com/dozivetje.

Udeleženci lahko na zgoraj predpisane načine sodelovanja v nagradni igri sodelujejo večkrat, pri čemer se v primeru prijave z navedbo številke računa isti račun upošteva zgolj enkrat.

Morebitne stroške sodelovanja (dostop do spleta, poštnina, pošiljanje telefonskih sporočil) nosijo udeleženci nagradne igre sami.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo izvedeno 8.5.2023 ob 12. uri na sedežu izvajalca in ne bo javno. V žrebu bodo upoštevane le prijave, prejete v času trajanja nagradne igre.

Nagrajenci bodo izžrebani s pomočjo naključnega računalniškega žreba izmed podanih prijav posameznega kroga. Žreb bo nadzorovala tričlanska komisija, ki jo imenuje organizator.

Objava nagrajencev

Izjema bodo imena in priimki izžrebanih posameznikov, ki bodo javno objavljeni za namene obveščanja o nagrajencih, in sicer na spletni stran: www.heineken.com/dozivetje

Obveščanje nagrajencev

Izžrebani nagrajenci bodo o tem, da so bili izžrebani obveščeni v roku 3 delovnih dni od žreba in sicer preko naslova elektronske pošte, ki so ga vpisali ob prijavi na nagradno igro.

Prevzem nagrad

Nagrajenci so dolžni izvajalcu nagradne igre najkasneje v roku 48 ur (od dne, ko izvajalec nagradne igre odpošlje obvestilo o tem, da je bil posameznik izžreban) potrditi sprejem nagrade ter ob tem posredovati svoj naslov ter posredovati sken ali fotografijo računa kot dokaz (v kolikor so sodelovali z nakupom) ter sporočiti svojo davčno številko (v kolikor so prejeli glavno nagrado). V primeru izžreba paketa udeležbe mora izžrebani udeleženec organizatorju potovanja najkasneje v roku 14 dni po obvestilu o sprejemu nagrade poslati naslednje podatke: [ime, priimek in elektronski naslov]. V kolikor nagrajenci navedenih podatkov ne bodo posredovali izvajalcu nagradne igre pravočasno, se šteje, da nagrade ne sprejemajo in izvajalec nagradne igre lahko izžreba nadomestnega nagrajenca.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.heineken.com

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre