Oglasi

Heineken nagradna igra: Heineken UCL VIP doživetje

Oglasi

Trajanje:

Heineken nagradna igra poteka od 19.5.2023 do 29.5.2023

Nagrade:

  • 5 × VIP ogled finalne tekme UEFA Lige Prvakov za dve osebi

Si želiš navijati za svojo ekipo z najboljšim razgledom v mestu?

Poleg najboljšega razgleda bomo poskrbeli še za sanjsko VIP izkušnjo zate IN za tvojega prijatelja ali prijateljico. ​

V paketu dobita:​

  • Prevoz s športnim super avtomobilom.​
  • Nočitev v 5* hotelu.​
  • VIP pogostitev na dogodku.​
  • Heinekenovo posebno presenečenje.​
  • In še več!​

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe (najmanj 18 let starosti) s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Oglasi

V nagradni igri ne morejo in ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi. V nagradni igri tudi ne morejo in ne smejo sodelovati ožji družinski člani zgoraj navedenih oseb (zakonec oziroma oseba, s katero živi v življenjski skupnosti, ki je po zakonu izenačena z zakonsko zvezo, otroci, posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega).

Način sodelovanja v nagradni igri

Kot sodelovanje se šteje, da udeleženec nagradne igre v objavi označi prijatelja/-ico in napove število golov tekme. Z opravitvijo katerega koli zgoraj naštetega dejanja, se posameznik s tem strinja s splošnimi pogoji sodelovanja.

Napovej število golov finalne tekme in označi prijatelja, ki mora nujno sodelovati.

https://www.instagram.com/p/CsbRl1BNZYp/

Nakup kateregakoli blaga ali storitve ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Koprska ulica 106 a, 1000 Ljubljana.

Žrebanje nagrad bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme, in sicer pod nadzorom tričlanske komisije, ki jo imenuje organizator. V žrebanju bodo sodelovale vse osebe, ki so pravilno opravila vse dejanja opisana v točki tri tega dokumenta, v času trajanja nagradne igre.

Obveščanje nagrajencev

O tem, da je bila oseba izžrebana za nagrado, bo organizator nagradne igre osebo obvestil dne 30.5.2023, predvidoma okrog 15.00 ure po izvedenem žrebu. Dobitniki bodo obvestilo prejeli v obliki sporočila na njihov Instagram profil, v primeru, da bodo izžrebani.

Organizator bo izžrebanim osebam nagrade izročil v roku 7 dni po prejemu ustreznih podatkov s strani sodelujočega.

Prevzem nagrad

O prejemu nagrade bo organizator nagrajence obvestil v obliki sporočila na nagrajenčev Instagram profil, in sicer dne 30.5.2023, po izvedenem žrebu, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njih pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade.
Nagrade bo organizator nagradne igre nagrajencem dostavil po pošti oz. izročil na svojem poslovnem naslovu ali po dogovoru. V primeru, da se bo nagrada, ki je bila nagrajencu poslana po pošti, vrnila na naslov organizatorja, nagrajenec izgubi pravico do nagrade in se žreb ponovi.

Nagrajenec mora prevzem nagrade organizatorju potrditi s podpisanim potrdilom o prevzemu nagrade. V primeru, da nagrajenec organizatorju pisnega potrdila ne bi poslal (po pošti ali po telefonu), bo organizator nagradne igre za dokaz o prevzemu nagrade štel poštno povratnico s potrdilom o dostavi.

Pravila Heineken nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.instagram.com/p/CsbRl1BNZYp/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi