Heineken nagradna igra: Player 0.0

Trajanje:

Prva faza Heineken nagradne igre se začne 23.2.2024 in konča 26.3.2024 ob 23.59.

Druga faza, ki jo izvaja Sport Media Focus, poteka 5.4.2024 od 12.00 do 19.00 in 6.4.2024 od 10.00 do 19.00 na dogodku Game Gang Show.

Iz prve faze kvalifikacij se najboljših 12 igralcev na lestvici ob koncu kvalifikacijskega obdobja uvrsti v lokalni finale. Iz druge faze kvalifikacij se najboljši 4 igralci (2 najboljša v petek, 5. 4. 2024, in 2 najboljša v soboto, 6. 4. 2023) na lestvici ob koncu kvalifikacijskega obdobja uvrstijo v lokalni finale.

Nagrade:

V nagradni igri lahko osvojite:

  • 1 x dirkaški vikend paket z Maxom Vestappnom za dve osebi:
    Paket vključuje vabilo na decembrski svetovni finale ter poravnane potne stroške in nastanitev zase in za enega polnoletnega spremljevalca, kjer se boste pomerili s finalisti iz drugih držav, ki so sodelovali na tekmovanju Player 0.0, in z Maxom Verstappnom, trikratnim svetovnim prvakom F1® in ambasadorjem Heineken® 0,0.
  • 1 x paket udeležbe na Dutch GrandPriex Formula 1 za dve osebi:
    Paket vključuje (Povratni (letalski ali avtobusni) karti za dve osebi, vse prevoze (do letališča, do hotela, do prizorišča in nazaj), nočitev z zajtrkom v hotelu za dve osebi za celotno trajanje dogodka (najmanj en vikend), in sicer 2 ločeni sobi ali ena dvoposteljna soba, dve vstopnici za ogled Dutch GrandPriex Formula 1).
  • 1 x paket PS5 Slim in F1 23 PS5 igra.
  • 1 x F1 23 PS5 igra.

Udeleženci nagradne igre

Tekmovanje Player 0.0 lahko igrajo vse osebe, starejše od 18 let.

Način sodelovanja v nagradni igri

Če se želite potegovati za nagrade, ki jih podeljuje Pivovarna Laško Union v okviru tekmovanja Player 0.0, morate prijaviti svojo udeležbo na spletnem mestu www.heineken.com/si/si/player00

Sodelujete tako, da igrate mobilno igro, ki je na voljo na spletni povezavi, in pošljete svoj rezultat tako, da po odigrani igri oddate svoje podatke.

V drugi fazi kvalifikacij pa sodelujete tako, da igrate igro EA F1 2023 na simulatorju, ki je na voljo na dogodku, in oddate svoje podatke in tekmovalni čas tudi odgovorni osebi, ki bo prisotna na dogodku.

Globalni finale nagradne igre

Vsi zmagovalci v kvalifikacijskem obdobju bodo prejeli vabilo ter poravnano karto za lokalni finale, ki bo potekal v Ljubljani na dogodku Game Gang Show v nedeljo, 7. 4. 2024, in kjer se bodo potegovali za vabilo na globalni finale.

Natančen datum in lokacija tega dogodka bosta sporočena pozneje.

Objava in obveščanje nagrajencev

Zmagovalci bodo prejeli osebno sporočilo kot potrditev in naslednje korake, z začetnico imena in priimkom bodo objavljeni tudi na spletnem mestu Player 0.0 in morda tudi na družbenih omrežij družbe Pivovarna Laško Union.

Dobitniki nagrad bodo od družbe Pivovarna Laško Union prejeli e-poštno sporočilo na e-poštni naslov, ki so ga navedli ob prijavi na tekmovanje.

Prevzem nagrad

Vsi zmagovalci v kvalifikacijskem obdobju bodo prejeli vabilo ter poravnano karto za lokalni finale, ki bo potekal v Ljubljani na dogodku Game Gang Show v nedeljo, 7.4.2024, in kjer se bodo potegovali za vabilo na globalni finale.

Zmagovalec na lokalnem finalu bo prejel vabilo na decembrski globalni finale ter poravnane potne stroške in nastanitev zase in za enega spremljevalca (tudi spremljevalec mora biti polnoleten).

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.heineken.com/si/si/player00

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre