Oglasi

Henkel in DM nagradna igra: Gliss, Perwoll, Silan

Oglasi

Trajanje:

Henkel in DM nagradna igra poteka od 1.2.2024 do 29.2.2024.

Nagrade:

V nagradni igri lahko osvojite:

  • 5 x krtača Rowenta Ultimate Experience 2 v 1 (CF9625FO)
  • 5 x ravnalec las Rowenta Express Shine (SF4620FO)
  • 5 x ročni osvežilec Tefal Pure 4 v 1 (DT9531EO)
  • 20 x darilni paket Henkel

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe.

V nagradni igri ne smejo sodelovati člani organizacijske ekipe potovanja in njihovi ožji družinski člani in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujete na dva načina:

Oglasi

A) Ob nakupu vsaj dveh izdelkov Gliss, Perwoll ali Silan posameznik vpišete številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Izvirnik računa morate obvezno hraniti do zaključka žrebanja, saj z njim izkažete upravičenost do nagrade.

B) Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošljete dopis v fizični obliki s pripisom “Za marketing” z odgovorom na vprašanje “Kateri je vaš najljubši izdelek Gliss, Perwoll ali Silan in zakaj?” v obsegu 400-500 znakov brez presledkov.

Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis morate obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo 7.3.2024 na sedežu organizatorja nagradne igre. Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim algoritmom.

V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec na www.dm.si/novo/nagradne-igre ali pravilno poslali dopis na dm drogerie markt d. o. o. in [email protected] v obdobju od 1. 2. 2024 do 29. 2. 2024 do 00.00.

Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado iz nagradnega sklada.

Objava nagrajencev

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v 7 po žrebanju nagrad.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu.

Prevzem nagrad

Organizator nagradne igre s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade.

Pravila DM nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.dm.si/novo/nagradne-igre/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi