Oglasi

Henkel nagradna igra 2020: PERSIL, SILAN, PERWOLL IN BREF NAGRAJUJEJO!

Oglasi

Henkel nagradna igra traja od 27. avgusta 2020 do 1. oktobra 2020. v vseh živilskih prodajalnah Mercator na celotnem področju Republike Slovenije

Nagradni sklad sestavljajo naslednje nagrade:
6 x Sušilni stroj Bosch v vrednosti 719,00 EUR*
18 x Univerzalni sekljalnik Bosch v vrednosti 33,90 EUR*
50 x Henkel poklon paket v vrednosti 101,00 EUR*
*priporočena maloprodajna cena dobavitelja
Skupna vrednost nagradnega sklada 9.974,20 EUR (z DDV-jem)

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji ter davčno številko.

Sodelovanje v Henkel nagradni igri je mogoče na naslednji način:
Posameznik v času trajanja nagradne igre v katerikoli trgovini Mercator v Sloveniji kupi najmanj 2 izdelka Persil, Perwoll, Silan ali Bref
a) vnese številko računa in svoje osebne podatke na spletno stran henkelnagrajuje.si
ali
b) pošlje SMS na številko 3600 s naslednjo vsebino: MERCATOR, številka računa, ime in priimek ter naslov in kraj prebivališča. Cena poslanega SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.
Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri z največ 5 prijavami in to z različnimi številkami računov.
Vsak udeleženec mora originalni račun, kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre ter ga predložiti pri prevzemu nagrad.

Vsak posamezni račun se lahko za namen nagradne igre uporabi samo enkrat. Da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno. Vse pravilno poslane prijave bodo vnesene v centralno bazo podatkov.

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo 5. oktobra 2020. Dobitniki bodo izžrebani iz centralne baze podatkov s pomočjo računalniške aplikacije, po metodi naključnega izbora. Žrebanje bo nadzirala 3 članska komisija. Imena in priimki dobitnikov bodo objavljeni na spletni strani www.henkelnagrajuje.si najkasneje v osem dneh po opravljenem žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni pisno ali telefonsko najkasneje v roku osem dni po opravljenem žrebanju. Nagrajenec mora Organizatorju v roku deset dni od prejetega obvestila posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, davčno izpostavo in fotokopijo davčne številke. Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po teh pravilih, lahko nagrado osebno prevzamejo v roku 60 dni od datuma izteka nagradne igre po predhodnem dogovoru z organizatorjem. V primeru, da je dobitnik mladoletna oseba, bo Organizator predal nagrado zakonitemu zastopniku po predložitvi dokazil o sorodstvenem oziroma skrbniškem odnosu.

Pravila nagradne igre najdete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi