Henkel nagradna igra 2020: Pomladno čiščenje z iRobot in Henkel izdelki!

Oglasi

Henkel nagradna igra 2020″Pomladno čiščenje z iRobot in Henkel izdelki!” traja od 19. mareca 2020. do 30. aprila 2020 v vseh živilskih prodajalnah Mercator na celotnem področju Republike Slovenije

Nagrade so:
3 x iRobot Roomba i7558 v vrednosti
10 x iRobot Roomba e5158 v vrednosti
50 x Henkel darilni paket

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Sodelovanje v Henkel nagradni igri je mogoče na naslednji način:Da posameznik v času trajanja nagradne igre v katerikoli trgovini Mercator v Sloveniji kupi najmanj 2 izdelka Silan, Persil, Perwoll, Pril, Bref ali K2r ter pošlje SMS na 3600 s naslednjo vsebino: MERCATOR, številka računa, ime in priimek ter naslov in kraj prebivališča. Cena SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.

Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri z največ pet (5) prijavami in to z različnimi številkami računov.

Vsak posamezni račun se lahko za namen nagradne igre uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno.

Vsak udeleženec mora originalni račun, kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre ter ga predložiti pri prevzemu nagrad. Vse pravilno poslane prijave preko SMS sporočila bodo vnesene v centralno bazo podatkov.

Žrebanje nagrad bo potekalo 4. maja 2020. Dobitniki bodo izžrebani iz centralne baze podatkov po metodi naključnega izbora. Žrebanje bo nadzirala 3 članska komisija. Imena in priimki dobitnikov bodo objavljeni na strani www.henkelnagrajuje.si najkasneje v 8 dneh po opravljenem žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni pisno ali telefonsko najkasneje v roku 8 dni po opravljenem žrebanju. Nagrajenec mora v roku 10 dni od prejetega obvestila posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, davčno izpostavo in fotokopijo davčne številke. Pravila nagradne igre najdete TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi