Henkel nagradna igra 2020: Pomladno čiščenje z iRobot in Henkel izdelki!

Oglasi

Henkel nagradna igra 2020″Pomladno čiščenje z iRobot in Henkel izdelki!” traja od 19. mareca 2020. do 30. aprila 2020 v vseh živilskih prodajalnah Mercator na celotnem področju Republike Slovenije

Nagrade so:
3 x iRobot Roomba i7558 v vrednosti
10 x iRobot Roomba e5158 v vrednosti
50 x Henkel darilni paket

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Sodelovanje v Henkel nagradni igri je mogoče na naslednji način:Da posameznik v času trajanja nagradne igre v katerikoli trgovini Mercator v Sloveniji kupi najmanj 2 izdelka Silan, Persil, Perwoll, Pril, Bref ali K2r ter pošlje SMS na 3600 s naslednjo vsebino: MERCATOR, številka računa, ime in priimek ter naslov in kraj prebivališča. Cena SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.

Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri z največ pet (5) prijavami in to z različnimi številkami računov.

Vsak posamezni račun se lahko za namen nagradne igre uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno.

Vsak udeleženec mora originalni račun, kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre ter ga predložiti pri prevzemu nagrad. Vse pravilno poslane prijave preko SMS sporočila bodo vnesene v centralno bazo podatkov.

Žrebanje nagrad bo potekalo 4. maja 2020. Dobitniki bodo izžrebani iz centralne baze podatkov po metodi naključnega izbora. Žrebanje bo nadzirala 3 članska komisija. Imena in priimki dobitnikov bodo objavljeni na strani www.henkelnagrajuje.si najkasneje v 8 dneh po opravljenem žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni pisno ali telefonsko najkasneje v roku 8 dni po opravljenem žrebanju. Nagrajenec mora v roku 10 dni od prejetega obvestila posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, davčno izpostavo in fotokopijo davčne številke. Pravila nagradne igre najdete TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi