Oglasi

Henkel nagradna igra 2021: Henkel izdelki nagrajujejo

Oglasi

Trajanje nagradne igre:

Henkel nagradna igra traja v času od 26.8.2021 do 29.9.2021. in izvaja v vseh živilskih prodajalnah Mercator na celotnem področju Republike Slovenije

Nagrade:

Organizator bo podelil nagrade:
6 x Bosch pralni stroj WAU28T62BY v vrednosti 599,00 EUR*
18 x Bosch univerzalni sekljalnik MMR08R2 v vrednosti 33,90 EUR*
80 x Henkel poklon paket v vrednosti 40,00 EUR*

Pogoji sodelovanja

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo le fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na način da:

  1. posameznik v času trajanja nagradne igre v katerikoli trgovini Mercator v Sloveniji kupi najmanj 2 izdelka Persil, Weißer Riese, Perwoll, Silan, K2r, Somat in Bref
  2. vnese številko računa in svoje osebne podatke:
    Na spletno stran henkelnagrajuje.si
    ali
    pošlje SMS na številko 3600 s naslednjo vsebino: MERCATOR, številka računa, ime in priimek ter naslov in kraj prebivališča. Cena poslanega SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.
Oglasi

Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri z največ 5 prijavami in to z različnimi številkami računov.

Vsak posamezni račun se lahko za namen nagradne igre uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik:
pošlje dopis na e-mail [email protected] z zadevo “Henkel izdelki nagrajujejo” in odgovorom na vprašanje “Kateri je vaš najljubši Henkel izdelek?” v obsegu 400-500 znakov brez presledkov.

Dopis mora vsebovati tudi sledeče osebne podatke: ime in priimek, naslov prebivališča in mobilno telefonsko številko. Vsi dopisi, ki bodo prispeli po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.

Vse pravilno poslane prijave bodo vnesene v centralno bazo podatkov. Vsak udeleženec mora originalni račun, kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre ter ga predložiti pri prevzemu nagrad.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo 30.9.2021.

Dobitniki bodo izžrebani iz centralne baze podatkov s pomočjo računalniške aplikacije, po metodi naključnega izbora. Žrebanje bo nadzirala tri članska komisija. O poteku žrebanju se bo vodil zapisnik. Komisija bo preverjala ali je dobitnik sodeloval v nagradni igri skladno s temi pravili.

Obveščanje nagrajencev i prevzem nagrad

Imena in priimki dobitnikov bodo objavljeni na spletni strani www.henkelnagrajuje.si najkasneje v 8 dneh po opravljenem žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni pisno ali telefonsko najkasneje v roku 8 dni po opravljenem žrebanju.

Nagrajenec mora organizatorju v roku 10 dni od prejetega obvestila posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, davčno izpostavo in fotokopijo davčne številke.

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po teh pravilih, lahko nagrado osebno prevzamejo v roku 60 dni od datuma izteka nagradne igre po predhodnem dogovoru z organizatorjem. V primeru, da je dobitnik mladoletna oseba, bo Organizator predal nagrado zakonitemu zastopniku po predložitvi dokazil o sorodstvenem oziroma skrbniškem odnosu.

Pravila Henkel nagradne igre

Pišite številko računa v prijavni obrazec in sodelujte v žrebanju za nagrade

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi