Oglasi

Henkel nagradna igra 2021 – Fa MEN, Schauma MEN, Taft MEN ali Vademecum: MEN NAGRADNA IGRA

Oglasi

Henkel nagradna igra se organizira in izvaja v vseh živilskih prodajalnah SPAR na celotnem področju Republike Slovenije, v času od 1.6.2021 do 30.6.2021.

Nagradni sklad obsega:
3 x Suuno 9 G1 ura v vrednosti 299,99 EUR
10 x Philips OneBlade moški brivnik
30 x Darilni paket

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična oseba, ki je državljan Republike Slovenije, ima stalno prebivališče na ozemlju Republike Slovenije ter davčno številko.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na naslednji način:
1. Da posameznik v času trajanja nagradne igre v katerikoli trgovini Mercator v Sloveniji kupi katerikoli izdelek Fa MEN, Schauma MEN, Taft MEN ali Vademecum in
vnese številko računa in svoje osebne podatke na spletno stran henkelnagrajuje.si
ali
2. pošlje SMS na številko 3600 s naslednjo vsebino: MEN, številka računa, ime in priimek ter naslov in kraj prebivališča. Cena poslanega SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.
Vsak posamezni račun se lahko za namen nagradne igre uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe (iz iste ali druge mobilne številke), se ta prijava razglasi za neveljavno.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik pošlje dopis na e-mail [email protected] z zadevo »Men nagradna igra« in odgovorom na vprašanje »Kateri je vaš najljubši Fa MEN, Schauma MEN, Taft MEN ali Vademecum izdelek?« v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi sledeče osebne podatke: ime in priimek, naslov prebivališča in mobilno telefonsko številko. Vsi dopisi, ki bodo prispeli po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.

Oglasi

Vse pravilno poslane prijave bodo vnesene v centralno bazo podatkov. Vsak udeleženec mora originalni račun, kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre ter ga predložiti pri prevzemu nagrad.

Žrebanje nagrad bo potekalo 01.07.2021. Dobitniki bodo izžrebani iz centralne baze podatkov s pomočjo računalniške aplikacije, po metodi naključnega izbora. Žrebanje bo nadzirala tri članska komisija.

Imena in priimki dobitnikov bodo objavljeni na spletni strani www.henkelnagrajuje.si najkasneje v 8 dneh po opravljenem žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni pisno ali telefonsko najkasneje v roku 8 dni po opravljenem žrebanju. Nagrajenec mora Organizatorju v roku 10 dni od prejetega obvestila posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, davčno izpostavo in fotokopijo davčne številke. Osebne podatke nagrajencev Organizator zbira in obdeluje le za namen podelitve nagrad, za statistično obdelavo podatkov in za pošiljanje reklamnega gradiva. Če nagrajenec osebnih podatkov v zahtevanem roku ne bo posredoval, se smatra, da nagrade ne želi prejeti in mu zapade pravica do nagrade. Organizator je oproščen vseh obveznosti do tega nagrajenca.

Pravila nagradne igre si lahko preberete tukaj.

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi