Brezplačno – Hervis nagradna igra: S Kilimanjaro na Kilimanjaro

Trajanje:

Hervis nagradna igra poteka od 05.09.2022 do 18.09.2022.

Nagrade:

  • 1 x Pohod na goro Kilimanjaro za 2 osebi v vrednosti 3.000 eur/osebo
  • 5 x Komplet izdelkov znamke Kilimanjaro v vrednosti 100 eur
  • 10 x Darilni bon za 40 eur
  • 20 x Darilni bon za 20 eur
  • 50 x Darilni bon za 10 eur

Udeleženci nagradne igre

Sodelujejo lahko zgolj fizične osebe, ki imajo stalno prebivališče v Sloveniji in so ob začetku nagradne igre dopolnile osemnajst let.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v Hervis Šport in moda, D.O.O. in povezanih podjetjih ter njihovi sorodniki in zaposleni pri partnerjih, ki so ali so bili vključeni v ustvarjanje ali izvedbo nagradne igre. Med »sorodnike« sodijo tudi osebe, ki imajo isto prebivališče in torej isti poštni naslov.

Način sodelovanja v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri je prostovoljno, brezplačno in neodvisno od nakupa blaga ali storitve. Zamenjava nagrade za denar ni mogoča.

Pravilno odgovorijo na nagradno vprašanje na www.gewinnspiel.hervis.at/25-let-kilimanjaro

Sodelujoči lahko sodelujejo v nagradni igri samo prek posebne povezave do nagradne igre na spletni strani HERVIS: www.gewinnspiel.hervis.at/25-let-kilimanjaro

Žrebanje nagrad

Nagrada bo podeljena na podlagi žrebanja med vsemi sodelujočimi, ki bodo od 05.09.2022 do 18.09.2022 do 23:59 odgovorili na nagradno vprašanje. Žrebanje bo potekalo 19.09.2022 na upravi Hervis d.o.o., Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana.

Objava nagrajencev

Rezultat žrebanja bo dokončen in pritožba nanj ne bo mogoča. Na Hervis Slovenija Facebook profilu in hervis Instagram profilu Hervis Slovenija bodo najkasneje 20.09.2022 javno objavljena imena nagrajencev.

Prevzem nagrad

Zmagovalec bo o nagradi nemudoma obveščen po e-pošti na e-poštni naslov, ki ga je navedel ob prijavi na nagradno igro, in bo pozvan k potrditvi v roku 3 koledarskih dni. Po potrditvi s strani zmagovalca bomo nagrado takoj na ustrezen način odposlali (npr. bone za oddih po pošti, blagovne nagrade po pošti ali paketni službi).

Če sodelujoči v 7 koledarskih dneh po prejemu obvestila o nagradi ne potrdi prevzema nagrade, ta zapade. V tem primeru bomo izžrebali novega zmagovalca. Če tudi novi zmagovalec ne potrdi prejema nagrade v 2 koledarskih dneh po žrebu, se nagrada ne podeli.

Pravila Hevis nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre