Oglasi

Hofer nagradna igra: Griljantna nagradna igra

Oglasi

Trajanje:

Hofer nagradna igra traje od 9.5.2024. do 7.8.2024.

Nagrade:

Osvojite lahko:

Glavna nagrada: HOFERjeva darilna kartica v vrednosti 300 EUR (razglasitev najkasneje dne 21.8.2024).

Tedenske nagrade: Vsak teden 1 x HOFERjeva darilna kartica v vrednosti 40 EUR.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim in začasnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije, starejše od 18 let, ki sprejmejo pravila nagradne igre. Mladoletne osebe s stalnim in začasnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije lahko sodelujejo le s pisnim soglasjem staršev oziroma zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja v nagradni igri

Oglasi

V času trajanja nagradne igre je na spletni strani objavljen obrazec, v katerega vpišete številko računa, na katerem je vsaj en izdelek linije BBQ.

Istočasno je v nagradni igri možno sodelovati brez nakupa. V času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošljite avtorsko zgodbo z naslovom »Gril zgodba« ter strinjanje s temi splošnimi pogoji in obdelavo osebnih podatkov. Hkrati v e-sporočilu posredujte tudi svoje osebne podatke (ime in priimek). Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov, v njej pa opišite Griljantno zgodbo – svoj najljubši piknik s HOFERjevimi izdelki. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe bodo vključene v žrebanje.

Žrebanje nagrad

Tedenske nagrajence se določa z naključnim žrebom. Nagrajenci, ki so v nagradni igri sodelovali od četrtka prejšnjega tedna do vključno srede tekočega tedna, bodo objavljeni vsak petek, in sicer na HOFERjevi spletni strani.

Žrebanje za glavno nagrado bo potekalo najkasneje v sredo, 21.8.2024, v prostorih organizatorja.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bod objavljeni na HOFERjevi spletni strani.

Obveščanje nagrajencev

V roku 5 dni po izboru nagrajenca bo ta obveščen tudi osebno, in sicer na elektronski naslov, ki je bil posredovan ob sodelovanju.

Prevzem nagrad

Organizator bo nagrade dobitnikom nagrad poslal po pošti najkasneje v roku 30 dni od prejema podatkov, zahtevanih za izročitev nagrade.

Pravila Hofer nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi https://www.hofer.si/sl/moj-hofer/tematski-svet/vse-za-gril.html

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi