Intesa Sanpaolo Bank nagradna igra: Podarjamo Huawei Mate 40 Pro

Oglasi

Intesa Sanpaolo Bank nagradni igri poteka od 14.5.2021 do 14.6.2021, lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki do vključno 14.6.2021

Sklad nagrad vsebuje:
Ena nagrada – pametni telefon Huawei Mate 40 Pro, s tržno ceno 875 EUR + DDV oz. 1067,50 EUR z DDV

V nagradno žrebanje se boste uvrstili vsi novi in obstoječi uporabniki nove spletne in mobilne banke Intesa Sanpaolo Bank, ki ste polnoletni in imate stalno prebivališče v Republiki Sloveniji ter boste podali soglasje za sodelovanje v nagradni igri:

  • uporabniki spletne in mobilne Banke IN: prek e-pošte prejeli sporočilo, prek katerega potrdite sodelovanje v nagradni igri, za uvrstitev v žrebanje pa boste morali skleniti tudi novo spletno in mobilno banko;
  • uporabniki nove spletne in mobilne banke: prek e-pošte prejeli sporočilo, prek katerega potrdite sodelovanje v nagradni igri;
  • nove stranke – tisti, ki boste naše stranke ter obenem uporabniki nove spletne in mobilne banke postali v času trajanja nagradne igre: 18.6.2021 boste prejeli e-sporočilo, prek katerega boste potrdili sodelovanje v nagradni igri.
  • po pošti na naslov Intesa Sanpaolo Bank, Dunajska 167, 1000 Ljubljana, s pripisom WNagradna igra – Podarjamo Huawei Mate 40 ProW, pošljejo besedilo v dolžini najmanj 2.500 znakov z vsebino, zakaj priporočajo uporabo mobilne banke svojim prijateljem, potrdijo sodelovanje v nagradni igri in strinjanje s pravili nagradne igre ter organizatorju posredujejo naslednje podatke: ime, priimek, datum rojstva in e-naslov.

S potrditvijo sodelovanja v nagradni igri ali s tem, ko pošlje pismo, sodelujoči potrjuje prejem Pravil nagradne igre ter soglašanje z njimi. Pravila nagradne igre so dostopna v vseh poslovalnicah Banke in na spletni strani www.intesasanpaolobank.si.

Žrebanje nagradne igre bo potekalo v Poslovnem centru Rotonda, Dunajska 167 v Ljubljani, dne 1.7.2021. Žrebanje se bo opravilo z naključno računalniško izbiro med vsemi sodelujočimi in ne bo javno.

Nagrajenec bo o prejemu nagrade obveščen po elektronski pošti (oz. po pošti, če e-naslova nimamo), najpozneje v 10 (desetih) delovnih dneh od žrebanja. Nagrajenec oziroma morebitni nadomestni nagrajenec mora v roku 10 delovnih dni od prejetega obvestila o prejemu nagrade poslati izpolnjeno in podpisano izjavo o prevzemu nagrade, vključno s podatki: »ime in priimek, naslov, davčna številka«, v nasprotnem primeru se šteje, da se odpoveduje nagradi.

Nagrado bo nagrajenec prejel v izbrani poslovalnici, po dogovoru lahko tudi po pošti.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi