Jacobs nagradna igra 2020: Zbiraj grame

Oglasi

Jacobs nagradna igra poteka od 08. junija do 31. julija 2020.

Nagrade so naslednje:
10 x Gorenje aparat za kuhanje kave
25 x Gorenje električni kuhalnik kave

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne morejo in ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi.

Način sodelovanja v nagradni igri:

  1. Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tako, da v obdobju trajanja nagradne igre skupno kupi minimalno količino 500 gramov kave Jacobs, in sicer v vseh trgovinah Mercator. Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben enkraten nakup 500 g kave Jacobs, pomembno je, da je končni seštevek gramov kave Jacobs pri vseh nakupih minimalno 500 gramov. Zbiranje gramov kave Jacobs traja od začetka do konca nagradne igre, torej gre lahko tudi za več nakupov manjše količine kave Jacobs, ki skupno tehtajo vsaj 500 gramov.

Oseba, ki želi sodelovati v nagradni igri, pošlje račun ali več računov iz katerekoli trgovine Mercator v Sloveniji, ki dokazujejo nakup kave Jacobs (seštevek gramov kave Jacobs mora biti minimalno 500 g) skupaj s čitljivo napisanimi osebnimi podatki (ime, priimek, naslov, telefonska številka in elektronski naslov) na naslov organizatorja MPG Plus d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana, in sicer najkasneje do 05. avgusta 2020 (do 24 ure). Račun lahko poleg navedenega artikla vsebuje tudi druge artikle.

ali

2. Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tako da na e-mail [email protected]
pošlje 4 slike, na katerih je oseba, ki želi sodelovati v nagradni igri, skupaj s še dvema prijateljema, kjer uživajo ob pitju jutranje kave.
Elektronsko sporočilo mora vsebovati tudi naslednje podatke: Jacobs, ime, priimek in naslov stalnega prebivališča osebe, ki želi sodelovati v nagradni igri. (Primer vsebine elektronskega sporočila: Jacobs, Janez Novak, Slovenska ulica 5, 1000 Ljubljana).

V nagradni igri lahko posamezna oseba sodeluje večkrat, vendar z različno številko računa ali različnimi slikami. S številko posameznega računa lahko v nagradni igri sodeluje le ena oseba, in sicer tista, katere račun ali elektronsko sporočilo je organizator prejel najprej. V primeru, da bi bila v elektronskem sporočilu navedena imena več oseb, bo organizator štel, da v nagradni igri sodeluje prva navedena oseba, in bo nagrado podelil le tej osebi.

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v deset delovnih dneh po koncu nagradne igre,
Imena nagrajencev bodo v roku petnajst dni od dneva žrebanja objavljena na www.mpg.si

O tem, da je bila oseba izžrebana za nagrado, bo organizator nagradne igre osebo obvestil v roku 8 dni po izvedenem žrebanju.

Organizator bo izžrebanim osebam nagrade izročil v roku trideset dni. Ob prevzemu nagrade mora nagrajenec organizatorju nagradne igre predložiti osebni dokument, na katerem morajo biti navedeni vsi osebni podatki, kot so bili organizatorju nagradne igre sporočeni ob prijavi v nagradno igro.

Za pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi