Jar nagradna igra 2020: Maj Janežič skuha, Jar pomije

Jar Platinum Plus kapsule prinašajo več časa za druženje z najdražjimi in nagradijo s kulinaričnim razvajanjem. Nova tehnologija QuickWash zagotavlja izjemne rezultate in visoko učinkovitost pomivanja tudi pri kratkih programih.

Povabite svoje prijatelje na gurmansko večerjo pri vas doma, ob kateri boste popolnoma brez skrbi. Maj Janežič, znanec iz priljubljenega TV šova, vam bo skuhal in seveda z nasmehom postregel. Več o Maju in njegovi kuhinji na spletni strani.
Kapsule Jar Platinum Plus pa bodo poskrbele za hitro in brezhibno pomito posodo. Vse različice kapsul Jar Platinum Plus za strojno pomivanje posode so primerne za kratki program in tako s svojim hitrim delovanjem prihranijo vaš dragoceni čas.

Oglasi

5 x večerja v živo za 6 ljudi
50x Jar kapsule Platinum Plus

Kako do nagrade?

V nagradni igri lahko sodelujete od 3.2.2020 do 31.3.2020 z nakupom katerihkoli kapsul za strojno pomivanje Jar ali odgovorom na nagradno vprašanje

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 31.3.2020.

Sodelujte tukaj

Oglasi