JYSK adventni koledar 2023

Oglasi

Trajanje:

JYSK nagradna igra poteka od 1.12.2023 do vključno 24.1.2023

Nagrade:

  • 1 x darilni bon JYSK v vrednosti 300 eur za nakup v JYSK-ovi fizični trgovini, kot glavna nagrada.
  • 24 x darilni bon JYSK v vrednosti 30 eur za nakup v JYSK-ovi fizični trgovini

Darilni bon se lahko izkoristi v vseh trgovinah JYSK v Republiki Sloveniji v roku 90 (devetdeset) dni od datuma označenega na bonih.

Udeleženci nagradne igre

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

  1. Poskusite srečo in osvojite darilni bon za 30 eur prav vsak dan www.game.jysk.com/jsi-christmas-calendar-2023
  2. Vsak dan bo na voljo novo okence za igro in bon!
  3. Vsi sodelujoči pa boste sodelovali v žrebanju za darilni bon v vrednosti 300 eur!

Izbira dobitnika

Dnevni dobitnik je udeleženec, ki sodeluje v nagradni igri, pravilno izpolni nalogo, ki je predmet nagradne igre in je s pomočjo računalnika naključno določen, kot prejemnik dnevne nagrade. Isti udeleženec lahko, tekom trajanja nagradne igre, osvoji več dnevnih nagrad.

Dobitnika glavne nagrade bo naključno izbral računalniški sistem.

Po koncu nagradne igre se bo spisal zapisnik, ki bo vseboval kraj in čas, imena in priimke članov komisije, način izbora dobitnika, podatke o dobitniku (ime in priimek ter naslov) ter naziv in vrednost glavne nagrade osvojenega dobitnika. Zapisnik ima uraden in obvezujoč pomen za vse sodelujoče v nagradni igri.

OBJAVA IN OBVEŠČANJE DOBITNIKOV

Informacijo o prejeti nagradi bodo dobitniki dnevnih nagrad prejeli na svoj elektronski naslov, v roku 14 koledarskih dni, dobitnik glavne nagrade pa informacijo o prejeti nagradi prejel v roku 14 dni po koncu žrebanja. Nagrajenci morajo v roku 10 koledarskih dni, po prejemu pisnega obvestila organizatorja, organizatorju sporočiti naslov, na katerega se pošlje darilni bon. Prejemnik glavne nagrade mora organizatorju poleg naslova sporočiti tudi svojo davčno številko.

Na osnovi podanega soglasja o obdelavi osebnih podatkov bodo tudi objavljeni na spletni strani https://jysk.si/dobitnik-nagrade. Rezultat žrebanja glavne nagrade je dokončen. Pritožba na rezultat ni mogoča. Organizator si pridržuje pravico, da nagrade nagrajencu ne podeli, kadar se pojavi utemeljen dvom o istovetnosti podatkov udeleženca in/ali kadar se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, zapisanih v teh pravilih.

Nagrada bo dobitniku izročena po pošti najkasneje 30 (trideset) dni od dneva pisnega obvestila o prejemu nagrade. Če dobitnik nagrade v roku 10 koledarskih dni od prejema obvestila o prejemu nagrade, ne sporoči organizatorju naslova, na katerega se pošlje nagrada, izgubi pravico do nagrade. V kolikor nagrade v navedenem roku ne prevzame dobitnik glavne nagrade, bo novega dobitnika glavne nagrade izbrala komisija, z izvedbo naključnega žrebanja, s pomočjo računalniškega sistema.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.game.jysk.com/jsi-christmas-calendar-2023

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi