Oglasi

Kinder nagradna igre 2020

Oglasi

Kinder nagradna igre traja od 1.11.2020 do 30.11.2020

Skupno 1680 nagrad
Udeleženci lahko prejmejo eno od 56-tih dnevnih nagrad Kinder:
40 X majhna plišasta igrača Kinderino za minimalni nakup v znesku 2 EUR za izdelke Kinder
15 X velika plišasta igrača Kinderino za minimalni nakup v znesku 5 evrov za izdelke Kinder
1 X igralna plošča Kinder za vso družino za minimalni nakup v znesku 7 EUR za izdelke Kinder.

Nagradna igra velja v Republiki Sloveniji. Pravico do sodelovanja v nagradni igri imajo vse fizične osebe s prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 13 let. Mladoletniki lahko sodelujejo v nagradni igri z dovoljenjem staršev ali skrbnikov.

Način in pogoji sodelovanja v nagradni igri
1. Če želite sodelovati v nagradni igri, morate v obdobju od 01.11.2020 do 30.11.2020, kupiti izbrane* izdelke Kinder (* Kinder Bueno 129g, Kinder Bueno White 117g, Kinder Bueno Classic 215g, Kinder Country 94g, Kinder Chocolate 50g, Kinder Chocolate 100g, Kinder Surprise 20g, Kinder Joy 20g, Kinder Schoko-Bons 125g) v minimalnem znesku 2, 5 ali 7 evrov v kateri koli trgovini v Republiki Sloveniji in se za sodelovanje prijaviti v skladu s temi pravili.
2. Registrirajte se na www.kinder.com/si
3. Osvojite Kinder nagrade vsak dan

Imena i mesto nagrajencev bodo vsakodnevno objavljena na uradni spletni strani nagradne igre www.kinder.com/si/sl v oddelku “Dobitniki”.

Oglasi

Nagrajence bo kontaktiral organizator na elektronski naslov,  ki ga je zmagovalec navedel v prijavnici ob prijavi za sodelovanje v tej nagradni igri, ter jim  zagotovil vse informacije, potrebne za pošiljanje nagrade, najpozneje v 8 dneh od dneva, ko bo nagrajenec izžreban. Nagrada bo zmagovalcem poslana s priporočeno pošto na naslov, ki ga je nagrajenec navedel v prijavi za sodelovanje v tej nagradni igri, in sicer v 30 dneh od dneva, ko je zmagovalec prejel obvestilo organizatorja.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi