Oglasi

Kit & Kin nagradna igra 2020

Oglasi

Nagradna igra poteka od 3. marta 2020 do vključno 30. marta 2020. za vse, ki imate otroke ali pa želite darilo za nekoga, ki ima otroke

V nagradnem žrebanju nagrade su:
50 x otroški kopalni plašč

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Sodelujeta dva načina
I nakup
Z nakupom najmanj 2 paketov katerihkoli Kit & Kin pleničk in izpolnjevanjem obrazca na https://www.dm-drogeriemarkt.si
II Brez nakupa
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa tako da na naslov [email protected] z zadevo »Otroci obožujejo vodo« pošlje e-mail v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. E-mail mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek
  • datum rojstva
  • telefonsko številko
  • elektronski naslov in naslov prebivališča.
    V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obdobju od 3. marta 2020 do 30. marta 2020. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.

Žrebanje nagrad bo sistemsko in naključno potekalo 3. aprila 2020 na sedežu so-organizatorja nagradne igre. Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim algoritmom.
Vsi nagrajenci bodo v enem mesecu od žrebanja obveščeni po e-pošti ali povabilu. Organizator bo v e-pošti navedel nadaljnje informacije o tem kje, kdaj in kako lahko nagrajenec prevzame nagrado. Nagrajenci bodo objavljeni tudi na spletni strani https://www.dm-drogeriemarkt.si najkasneje v roku 7 delovnih dni po zaključku žrebanja.

Oglasi

Za splošne pogoje in sodelovanje v nagradnih igrah kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi