Klet Brda nagradna igra 2021: Ribe na žaru? Izberi rebulo

Klet Brda nagradna igra traja od 22. marca 2021 do vključno 30. aprila 2021.

Nagradni sklad obsega.
Glavna nagrada:

ŽAR WEBER MASTERTOUCH E-5750) v vrednosti 339,90 EUR
Ostale nagrade:
10 predpasnikov Quercus
10 kompletov 6 vinskih kozarcev
10 kartonov 6 steklenic vina Quercus
Nagrade bodo lahko prevzeli v njim najbližji vinoteki Kleti Brda (Dobrovo, Nova Gorica,Ljubljana, Celje, Kranj), in sicer najprej 11. 5. 2021. Informacije o lokaciji vinotek je mogoče najti na spletni strani https://klet-brda.si/sl/mesta-prodaje/vinoteke/.

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe, ki so državljani RS, imajo stalno ali začasno prebivališče na ozemlju RS ter davčno številko in so starejše od 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v Klet Brda, z.o.o. Dobrovo, njihovi ožji družinski članiter zaposleni v podjetjih, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri sodelujejo vsi zgoraj omenjeni posamezniki, ki v času od 22. marca 2021 do vključno 30. aprila 2021:
– pravilno odgovorijo na nagradno vprašanje na spletni strani www.klet-brda.si, izpolnijo prijavni obracec in se strinjajo s pravili nagradne igre
Zadnji datum za oddajo pravilno izpolnjenega obrazca je 30. aprila 2021, do 21.00 ure.
V nagradni igri sodelujejo le tisti, ki so izpolnili pogoje, navedene v tem členu, navedli zahtevane kontaktne podatke ter potrdili, da se strinjajo s pravili nagradne igre.

Žrebanje bo potekalo dne, 10.5.2021 v prostorih organizatorja nagradne igre, Kleti Brda, z.o.o. Dobrovo, Zadružna cesta 9, 5212 Dobrovo v Brdih, v prisotnosti 3-članske komisije. O žrebanju nagrajencev se vodi zapisnik. Rezultati žrebanja bodo objavljeni na spletni strani www.klet-brda.si. Nagrajenec bo obveščen preko e-pošte oz. mobilnega telefona.

Če nagrajenec v roku 7 dni od obvestila o nagradi na telefon oz. e-naslov, podatkov ne posreduje ali odda napačne podatke, do nagrade ni upravičen.

Spar ponudba akcijskih izdelkov velja od srede, 31. 3., do razprodaje akcijskih zalog oz. najkasneje do torka, 6. 4. 2021.

>> Način in pogoji sodelovanja v nagradni igri Klet Brda <<

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre