Knorr in Hellmanns nagrajevanje nakupov v vseh trgovinah Interspar in vseh Spar trgovinah

Trajanje:

Knorr nagrajevanje nakupov poteka od 08.09.2021 do 06.10.2021

Darila:

4.000* x dežnik z nakupovalno vrečko

*3.200 dežnikov z nakupovalno vrečko se razdeli v trgovinah Interspar v Sloveniji, 800 dežnikov z nakupovalno vrečko pa se razdeli po pošti za prejete račune, ki bodo prispeli na naslov organizatorja.
**Število daril je omejeno

Darila ni možno spremeniti v denarno nagrado oziroma je ni možno zamenjati za denar ali katerokoli drugo dobrino ali ugodnost.

V nagrajevanju nakupov lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ki sprejemajo ta pravila in splošne pogoje nagrajevanja nakupov.
V nagrajevanju nakupov ne morejo in ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagrajevanja nakupov, prav tako pa tudi ne osebe, ki za organizatorja opravljajo delo ali storitve na pogodbeni podlagi.

Način in pogoji sodelovanja v nagrajevanju nakupov

Oseba lahko v nagrajevanju nakupov sodeluje tako, da kupi šest* (6) Knorr in/ali Hellmanns izdelkov in sicer v vseh trgovinah Interspar in vseh Spar trgovinah v Sloveniji. *XXL pakiranje se šteje kot en izdelek. Ne velja za nakup »Knorr Cup a Soup« izdelkov.

Oseba, ki želi sodelovati v nagrajevanju nakupov, račun iz trgovin Spar in trgovinah Interspar, ki dokazujejo nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov pošlje s čitljivo napisano osebne podatke na naslov organizatorja, MPG Plus d.o.o. Leskoškova 2, 1000 Ljubljana in sicer najkasneje do 12.10.2021 (do 24:00 ure)

Kupci v trgovinah Interspar darilo prejmejo ob predložitvi računa na informacijskem pultu, ki dokazuje nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov.

Sodelovali bodo vsi, katerih račun bo prispel na omenjeni naslov do 12.10.2021 (do 24:00 ure).

Blagovne znamke, ki sodelujejo v nagrajevanju nakupov so:

  • Vsi izdelki blagovne znamke Knorr.
  • Vsi izdelki blagovne znamke Hellmanns
    *XXL pakiranje se šteje kot en izdelek. Ne velja za nakup »Knorr Cup a Soup« izdelkov.

Povzetek vseh možnosti sodelovanja za pridobitev darila:

A) V trgovinah Interspar: Ob predložitvi računa na informacijah, ki dokazuje nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov (XXL pakiranje se šteje kot en izdelek. Ne velja za nakup »Knorr Cup a Soup« izdelkov.). V vseh trgovinah Interspar.

B) Po pošti: Račun iz trgovin Spar in trgovinah Interspar, ki dokazuje nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov (XXL pakiranje se šteje kot en izdelek. Ne velja za nakup »Knorr Cup a Soup« izdelkov.) ter čitljivo napisane osebne podatke pošljite na MPG Plus d.o.o., Leskoškova 2, 1000 Ljubljana

V nagrajevanju nakupov sodelujejo pošiljatelji, katerih računi bodo prispeli na naveden naslov do vključno 12.10.2021 (24:00) in sicer za račun, ki dokazuje nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov (XXL pakiranje se šteje kot en izdelek. Ne velja za nakup »Knorr Cup a Soup« izdelkov.), kateri so bili kupljeni najkasneje do datuma 06.10.2021, ko se nagrajevanje nakupov tudi konča.

PODELITEV DARIL

V vseh trgovinah Interspar v Sloveniji prejme kupec darilo na informacijskem pultu v času nagrajevanja nakupov ob predložitvi računa, ki dokazuje nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov ali pošljejo račun, ki dokazuje nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov na naslov organizatorja in prejme darilo po pošti.

V vseh trgovinah Spar po Sloveniji, kupec pošlje račun, ki dokazuje nakup šestih Knorr in/ali Hellmanns izdelkov na naslov organizatorja in prejme darilo po pošti.

Podelitev daril po pošti bo organizator nagrajevanja nakupov izvedel najkasneje v 30 delovnih dneh po končanju trajanja nagrajevanja nakupov, ki je 06.10.2021

Darilo bodo prejeli vsi, ki bodo pravočasno poslali račun na zgoraj omenjeni naslov in sicer najkasneje do 12.10.2021 (24:00) oz prvih 800 oseb čigar računi bodo prispeli na zgornji naslov organizatorja prvi. Prejete račune se torej evidentira v enakem zaporedju kot so bili prejeti, darila pa se razdeli v enakem zaporedju.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre