Oglasi

La Roche-Posay nagradna igra: Anthelios giveaway

Oglasi

Trajanje:

La Roche-Posay nagradni natečaj z nazivom “Anthelios giveaway” traja od 15.02.2022 do 22.2.2022 do 23.59. Prireditelj in organizator nagradnega natečaja: L’Oreal Adria d.o.o.

Nagrade:

  • 3 x Anthelios Age Correct SPF50
    • En dobitnik prejme: Anthelios Age Correct SPF50.

Sodelovanje

Pravico do sodelovanja v nagradnem natečaju imajo vse fizične osebe s prebivališčem na ozemlju države razen organizatorjevih zaposlenih in članov žirije ter članov njihovih ožjih družin (starši, zakonec, otroci, sestre in bratje).

Način sodelovanja v nagradni igri

Udeleženci morajo v KOMENTAR POD OBJAVO napisati: v kateri situaciji so želeli zaščititi svojo kožo na zimskem dopustu pred soncem, vendar je niso.

Izbora zmagovalcev

Zmagovalce izbere tričlanska žirija, ki jo sestavljajo zaposleni pri organizatorju. Žirija bo izbrala: 3 najustvarjalnejše dobitnike/najustvarjalnejšega dobitnika.

Prevzem nagrad

Imena dobitnikov bodo objavljena najkasneje 72 ur po zaključku natečaja na lokalnem družbenem omrežju znamke, v okviru objave prek komentarja.

Oglasi

Dobitnik bo pozvan, da v roku treh dni prek sporočila na lokalnem družbenem omrežju znamke, kjer potekaj natečaj in kjer je dobitnik izbran, dostavi podatke za dostavo nagrade. Nagrada bo poslana prek kurirske službe ali po pošti.

Rok za dostavo nagrade je 120 dni od dneva dobitnikovega pošiljanja podatkov za dostavo.

Pravila La Roche-Posay nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi