Ledo nagradna igra 2021 in Ledo Quattro: Odnesi me domov

Ledo nagradna igra 2021 traja od 15.5.2021 do vključno 30.6.2021

Sklad nagrad vsebuje:
5 x Električno kolo GIANT ROAM E+ v vrednosti 8.307,00 € + DDV
10 x Playstation 5 + PS5 Dualsense brezžični kontroler v vrednosti 4.445,84 € + DDV
20 x Pametna ura Garmin Venu v vrednosti 5.927,84 € + DDV

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so starejše od 16 let in imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. V kolikor se želi k sodelovanju v nagradni igri prijaviti oseba, mlajša od 16 let, mora prijavo za sodelovanje v njenem imenu podati zakoniti zastopnik (starš ali skrbnik), s čimer se šteje, da se zakoniti zastopnik strinja s sodelovanjem mladoletne osebe v nagradni igri in s predmetnimi pravili te nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre ter osebe, ki so zaposlene pri podjetjih, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

V nagradni igri sodeluje vsak, ki v skladu s temi pravili v času trajanja nagradne igre vpiše svoje podatke v prijavni obrazec in pravilno sodeluje v nagradni igri:
1. Tako, da kupi najmanj en izdelek Ledo Quattro in zapiše številko računa na spletno stran [email protected], s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti
opravljen med 15. 5. in 30. 6. 2021. Poleg številke računa sodelujoči mora v spletni obrazec vpisati svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonsko številko). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora dokazilo o nakupu (račun) poslati na mail: [email protected], v kolikor bo izbran v žrebanju ter bil o tem obveščen preko mail naslova, ki ga je navedel pri izpolnjevanju spletnega obrazca.
ali
2. Tako, da pravilno odgovori na nagradno vprašanje na spletni strani nagradnaigra.ledo.si. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime in priimek, naslov, e-naslov in telefonsko številko). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 30.6.2021 do 23:59 ure.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žreb bo potekal v roku 7 delovnih dni po zaključku nagradne igre. Izbor nagrajencev (35) se opravi ob prisotnosti 3-članske komisije z naključnim računalniškim žrebom.

O rezultatih žrebanja bodo nagrajenci obveščeni na e-naslov, ki so ga vpisali v prijavni obrazec. V primeru, da se nagrajenec v roku 8 dni od prejema obvestila o nagradi ne javi nazaj, se šteje, da se nagradi izrecno odpoveduje. V tem primeru se žrebanje ponovi.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre