Lidl nagradna igra 2020 s Proteini.si: Bodi v trendu, bodi cool!

Oglasi

Lidl nagradna igra 2020 s Proteini.si poteka od 27 februarja. do 18. mareca 2020. Proteini.si je spletno mesto z izdelki za vse, ki imate radi šport, nagrade pa so tudi športi.

Naagrade, ki jih lahko osvojite, so
Glavna nagrada:
1 x Električno kolo Haibike Proteini.SI
Ostale nagrade:
3 x Električni skiro Xiaomi m365 Pro by Proteini.SI
3 x Proteini SI paket

V nagradnih igrah organizatorja lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 16 let, ki imajo v Republiki Sloveniji stalno ali začasno prebivališč. Osebe, mlajše od 16 let, lahko sodelujejo v nagradnih igrah s predhodnim soglasjem zakonitega skrbnika.

Sodelujoči, ki izpolnjuje pogoje za sodelovanje v nagradni igri, mora izpolniti obrazec za sodelovanje v nagradni igri. Obrazec izpolni v elektronski obliki in s klikom na gumb za potrditev potrdi sodelovanje v nagradni igri.
Sodelujoči lahko v nagradni igri iste vrste sodeluje le enkrat (z izpolnitvijo obrazca).
Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri strinja z javno objavo imena in priimka na seznamu nagrajencev.

Žrebanje poteka na dan, ki je določen za posamezno nagradno igro in je razviden iz obrazca nagradne igre. Žrebanje bo potekalo v poslovnih prostorih organizatorja ali v poslovnih prostorih podjetja, ki organizira nagradno žrebanje.

Organizator bo najkasneje v roku 3 delovnih dni po dnevu žrebanja objavil izžrebance na spletni strani www.proteini.si in na socialnih omrežjih. Najkasneje v 8 delovnih dneh bodo zmagovalce obvestili po enem od komunikacijskih kanalov (telefonski klic, sms, e-pošta ali pošta).

Za sodelovanje kliknite TUKAJ

Pridružite se nam na Facebook profilu “Nagradne igre Slovenija” kjer lahko sodelujete v nagradnih igrah za privlačne nagrade

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi