Oglasi

Lidl nagradna igra 2020: Z lidlom nazaj v šolo

Oglasi

Nagradna igra poteka od 13. avgusta 2020 od 00:00 ure do 2. septembra 2020 do 24:00 ure in se organizira in izvaja v vseh trgovinah Lidl Slovenija na področju Republike Slovenije.

Nagradni sklad je sestavljen iz:
100 kompletov šolskih potrebščin – ki obsegajo šolski nahrbtnik, peresnico, komplet barvic, komplet flomastrov, set kemičnih svinčnikov, tehnični svinčnik, radirko, market, šestilo, geotrikotnik, 5 kosov A4 zvezkov, mapo z elastiko, korekturno miško v skupni vrednosti 41,02 EUR z DDV.

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

(A) na podlagi poslanega SMS sporočila

  1. korak: udeleženec v obdobju od 13. 8. 2020 do 2. 9. 2020 opravi nakup enega izdelka podjetja Atlantic Trade d.o.o. (Tic Tac, Kinder Joy, Kinder Bueno, Bakina Tajna, Cockta, Corny, Smoki, Prima, Cedevita in Argeta) v poslovalnicah družbe Lidl Slovenija, za katerega shrani račun.
  2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo TORBA in številko računa (primer: TORBA PE0269-04-12345);
  3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji, ki so dostopni na www.nagradnaigra-atlantic.si in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek, poštna številka). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 1000). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja, v nagradni igri ne more sodelovati.
    Udeleženec nagradne igre jamči, da je posredovana zgodba njegovo avtorsko delo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah.
Oglasi

ali

(B) s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »PRVI ŠOLSKI DAN«
Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »PRVI ŠOLSKI DAN« (v nadaljevanju: zgodba) in veljavno telefonsko številko. Udeleženec se s tem, ko posreduje zgodbo, strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na https://www.nagradnaigra-atlantic.si. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov ter vsebinsko vključevati vsaj eno od blagovnih znamk, ki sodelujejo v nagradni igri. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail naslov pošlje sporočilo o sodelovanju v nagradni igri.

Termini tedenskih žrebanj (sodelujejo vsi, ki so poslali SMS ali poslano zgodbo)

  1. 20.8.2020 – Od 13.8.2020 do 19.8.2020
  2. 27.8.2020 – Od 20.8.2020 do 26.8.2020
  3. 3.9.2020 – Od 27.8.2020 do 2.9.2020
    Žrebanje poteka v prostorih družbe SEDEM d.o.o. Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom.

Prejemnike nagrad se v roku 5 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.nagradnaigra-atlantic.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani www.nagradnaigra-atlantic.si. Stroške poštnih storitev krije organizator.

Pravila nagradne igre najdete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi