Lidl nagradna igra: Lidl Plus kviz

Trajanje:

P&G nagradna igra poteka od 26.05.2022 do 26.6.2022 do 23.59 ure z možnostjo podaljšanja

Nagrade:

10 x dobroimetje v vrednosti 10 € za nakup v trgovinah Lidl.

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 18 let, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja.

Mlajši od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati osebam, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre oz. v z njim povezanih družbah, njihovim ožjim družinskim članom (zakonec oziroma zunajzakonski partner oziroma partner partnerske zveze, otroci oziroma posvojenci ter starši oziroma posvojitelji). Navedeni bodo iz nagradne igre izključeni s strani organizatorja.

Način sodelovanja v nagradni igri

Posameznik v nagradni igri sodeluje na način, da odgovori na 10 vprašanj kviza. Vsak uporabnik ima za odgovarjanje na voljo 30 sekund časa.

https://www.lidl.si/lidl-plus/kviz

Po izteku tega časa in brez aktivnosti uporabnika, se smatra, da uporabnik na vprašanje ni odgovoril pravilno. Z oddajo e-mail naslova, uporabnik
sodeluje v nagradni igri, ne glede na pravilnost odgovorov.

Žrebanje nagrad

Zmagovalce nagradne igre bo po njenem zaključku določil žreb.

Dobitniki nagrad

Nagrajenci bodo o izboru obveščeni najpozneje v roku dvajsetih (20) delovnih dni po zaključku kviza, in sicer bodo na elektronski naslov, ki so ga navedli ob prijavi.

Osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade, hkrati s posredovanjem podatkov, organizatorju predložiti tudi pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika.

V primeru, da se nagrajenec v roku petih delovnih dni od poslanega maila organizatorju ne bo odzval, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade.

Znesek kupona je potrebno porabiti pri enem nakupu

Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo v svojo Lidl Plus aplikacijo prejeli ekskluzivni kupon za 10€. V primeru, da je nagrajenec nekdo, ki aplikacije nima, bo prejel darilno kartico v vrednosti 10€.

Pravila Lidl nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre