Lidl nagradna igra: Podravka in Žito vam v sodelovanju z LIDL Slovenija podarjata VREDNOSTNO KARTICO ZA 500 EUR

Lidl nagradna igra 2021

Lidl nagradna igra traja od 28.4.2021, do vključno, 12.5.2021, do 24.00 ure in poteka v vseh poslovalnicah družbe Lidl Slovenija

Nagradni sklad obsega:
6 x Lidlova vrednostna kartica v vrednosti 500 EUR
25 x darilni paket izdelkov Podravka in Žito v vrednosti 40 EUR

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na 2 načina (oba načina štejeta kot prijava za sodelovanje v nagradni igri):
1. način
Posameznik v času trajanja nagradne igre v katerikoli poslovalnici Lidl Slovenija kupi najmanj 1 izdelek Podravka in/ali Žito, blagovnih znamk 1001 Cvet, Zlato Polje, Linolada in Eva, ter pošlje izpolnjen kupon in dokazilo o nakupu ali fotografijo svojega najljubšega zajtrka v zaprti pošiljki na naslov Podravka d.o.o. Ljubljana, Šmartinska 154, 1000 Ljubljana. Kupon se dobi na prodajnih mestih in na spletni strani www.podravka.si. Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način, sodeluje v nagradni igri z največ eno unikatno prijavo. Kot unikatna prijava šteje številka računa, to pomeni, da se vsak posamezni račun lahko uporabi samo enkrat. Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – vendar z različnimi računi. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe, se ta prijava razglasi za neveljavno in ne bo uvrščena v žrebanje.
Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval na zgoraj naveden način, mora originalni račun kot dokaz o nakupu, hraniti do konca nagradne igre. Iz računa mora biti razvidno, da je bil kupljen najmanj 1 izdelek zgoraj navedenih blagovnih znamk.
ali
2. način
Posameznik v času trajanja nagradne igre pošlje fotografijo svojega najljubšega zajtrka s pripisom svojih podatkov: ime, priimek, naslov, telefonska številka vse v zaprti pošiljki, ki jo pošlje na naslov Podravka d.o.o., Šmartinska 154, 1000 Ljubljana.

Nakup izdelkov v tem primeru ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način – s poslano fotografijo, sodeluje v nagradni igri z največ eno fotografijo. Prijava mora biti unikatna, to pomeni, da se več različnih oseb ne more prijaviti s isto fotografijo, ampak morajo biti podatki unikatni (unikatno
ime, priimek, telefonska številka, fotografija). V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa – s fotografijo, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Imena ter kraj bivanja dobitnikov bodo objavljeni na spletni strani www.podravka.si ter www.lidl.si najkasneje v 10 delovnih dneh po žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni pisno po pošti.

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po tem Pravilniku, dobijo nagrade po pošti v 30 dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju. O odpošiljanju pošiljke bo organizator dobitnika obvestil.

Žrebanje glavne nagrade bo potekalo med vsemi veljavnimi pošiljkami z unikatnimi številkami poslanih računov in v primeru poslane fotografije med unikatnimi fotografijami, ki bodo pravočasno prispele na naslov organizatorja.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ