Lidl: Rokometni kviz za potovanja

Oglasi

Trajanje:

Lidl nagradna igra traja od 2.11.2023 do 16.11.2023 do 23.59 ure.

Nagrade:

 • Glavne nagrade:
  • 3 x aranžma* za 2 osebi na Norveškem, Stavanger, z ogledom dveh tekem skupinskega/prvega dela svetovnega prvenstva: 2.12. Slovenija vs. Angola in 4.12. Slovenija vs. Francija (3 x 2.500 € = 7.500 €)
  • 3 x aranžma* za 2 osebi v Nemčiji, Berlin, z ogledom dveh tekem skupinskega/prvega dela evropskega prvenstva: 11.1. Slovenija vs. Ferski otoki in 13.1. Slovenija vs. Poljska (3 x 2.500 € = 7.500 €)
 • Ostale nagrade:
  • 5 x podpisana žoga ženska reprezentanca (5 x 39,95 € = 199,75 €)
  • 5 x podpisana žoga moška reprezentanca (5 x 39,95 € = 199,75 €)
  • 5 x hoodie slovenska reprezentanca (5 x 39 € = 195 €)
  • 10 x majica slovenija RZS (10 x 22,05 € = 220,50 €)

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo izključno polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati osebam, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre oz. v z njim povezanih družbah, njihovim ožjim družinskim članom (zakonec oziroma zunajzakonski partner oziroma partner partnerske zveze, otroci oziroma posvojenci ter starši oziroma posvojitelji). Navedeni bodo iz nagradne igre izključeni s strani organizatorja.

Način sodelovanja v nagradni igri

 1. Obiščite stran www.lidl.si
 2. Reši kviz (odgovori na 10 vprašanj)
 3. Navedba pravilnih osebnih podatkov (ime, elektronski naslov) preko obrazca, ki se prikaže na začetku ali/in ob koncu igre, ter označba polja

Žrebanje nagrad

Nagrajence nagradne igre bo po njenem zaključku določil žreb. Komisija bo pregledala vse nagrajence. V kolikor se ugotovi, da je isti udeleženec z različnimi elektronskimi naslovi izžrebana večkrat, se mu podeli samo ena nagrada, in sicer tista, ki je bila izžrebana najprej.

Obveščanje in prevzem nagrad

Nagrajenci bodo s strani pogodbenega obdelovalca o izboru obveščeni najpozneje v roku treh (3) delovnih dni po zaključku nagradne igre, in sicer bodo s strani pogodbenega partnerja organizatorja FABulatorij d.o.o. na elektronski naslov, ki so ga navedli ob prijavi, prejeli e-mail s pozivom za posredovanje relevantnih podatkov za obračun in akontacijo dohodnine ter podatkov za potrebe dostave nagrade (ime, priimek, naslov, telefonska številka).

V primeru, da se nagrajenec v roku petih (5) delovnih dni od poslanega maila organizatorju ne bo odzval, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade.

Pravila Lidl nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.lidl.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi