Oglasi

Lidl nagradna igra: Vaše mnenje šteje

Oglasi

Trajanje:

Lidl nagradna igra traja od dne 1.2.2023 do dne 31.1.2024.

Nagrade:

Mesečne nagrade

Med sodelujočimi v nagradni igri bo za vsak mesec trajanja nagradne igre podeljenih 15 vrednostnih kartic, vsaka v višini 40 € za nakup izdelkov v katerikoli Lidlovi poslovalnici na območju Slovenije.

Glavne nagrade

Ob koncu posameznega tromesečja pa bodo izmed vseh sodelujočih v posameznem tromesečju podarili še tri glavne nagrade, kar pomeni, da bodo v mesecih maj 2023, avgust 2023, november 2023 in februar 2024 vsakič izžrebali še tri dobitnike glavnih nagrad (maja 2023 bodo izvedli glavni žreb za obdobje februar-april 2023 itd.).

Oglasi

Glavne nagrade vsakega tromesečja so:

  • 1 x vrednostna kartica v znesku 300 eur za nakup v katerikoli Lidlovi poslovalnici na območju Republike Slovenije.
  • 1 x vrednostna kartica v znesku 200 eur za nakup v katerikoli Lidlovi poslovalnici na območju Republike Slovenije.
  • 1 x vrednostna kartica v znesku 100 eur za nakup v katerikoli Lidlovi poslovalnici na območju Republike Slovenije.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, starejše od 18 let. Nakup pri družbi Lidl Slovenija ni pogoj za sodelovanje.

Način sodelovanja v nagradni igri

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je sodelovanje pri anketi o nakupovalni izkušnji na spletni strani na naslovu www.lidl.si.

Ko sodelujoči v anketi izbere/vpiše številko svoje Lidlove poslovalnice na območju Republike Slovenije, ter odgovori na vprašanja, s klikom na gumb »Da, želim sodelovati v nagradni igri« sodeluje v nagradni igri.

Sodelujoči mora izpolniti in potrditi tudi obrazec z osebnimi podatki. S klikom za sodelovanje v nagradni igri udeleženec potrdi, da v celoti soglaša s pogoji za sodelovanje v tej nagradni igri.

Žrebanje nagrad

Dobitnike mesečnih nagrad izbere organizator do konca vsakega naslednjega meseca z žrebom, v mesecih maj 2023, avgust 2023, november 2023 in februar 2024 pa se izvede še žrebanje za glavne nagrade.

Sodelujoči, ki bodo pri nagradni igri sodelovali v posameznem mesecu, bodo za mesečno nagrado sodelovali le v tem mesecu. Bodo pa istočasno ostali v igri za nagrado iz glavnega žrebanja v posameznem trimesečju (maj 2023, avgust 2023, november 2023 in februar 2024).

Objava nagrajencev

Sodelujoči v nagradni igri se strinjajo z objavo imena in priimka na spletni strani www.lidl.si, v primeru, da bodo izžrebani za mesečno nagrado in glavno nagrado.

Obveščanje nagrajencev

Dobitniki so obveščeni v roku 15 dni od žreba prek navedenega elektronskega naslova, ki so ga podali v nagradni igri.

Prevzem nagrad

Vrednostno kartico prejmejo dobitniki na v nagradni igri navedeni naslov prek priporočene pošte ali osebno na sedežu podjetja v Komendi.

Pravila Lidl nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.lidl.si/vase-mnenje-steje

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi