Lidl nagradna igra: Vstopnice za prvenstvo UEFA EURO 2024

Oglasi

Trajanje:

Lidl nagradna igra poteka od 29.04.2024 do 26.05.2024 do 23.59 ure.

Nagrade:

 • 14 x UEFA EURO 2024 paket, ki vsebuje:
  • 2 vstopnici za nogometno tekmo UEFA EURO 2024TM,
  • povratna vožnja z vnaprej določenega letališča/železniške postaje v državi prebivališča nagrajenca (velja za dve osebi) v Nemčijo na dodeljeno prizorišče na dogovorjeni datum,
  • dve nočitvi v obdobju dodeljene tekme v dvoposteljni sobi v hotelu s tremi ali štirimi zvezdicami v bližini prizorišča tekme
  • prehrana za čas potovanja v Nemčiji (večerja na dan prihoda, zajtrk v hotelu); dodatni obroki niso vključeni (npr. druga prehrana na stadionu)
  • prevoz do stadiona in nazaj v hotel.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe starejše od 18 let s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati osebam, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre. Udeleženci ne smejo sodelovati v imenu tretjih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na dva načina:

 • 1.način: Za sodelovanje v nagradni igri mora posameznik:
  • Na svoj pametni telefon namestiti aplikacijo Lidl Plus
  • Ustvariti račun in pridobiti digitalne kartice Lidl Plus, kot je opisano v nadaljevanju.
  • Vsakič, ko kupec, v obdobju trajanja nagradne igre, opravi nakup izdelkov v vrednosti najmanj 15 EUR in se na blagajni identificira s kartico Lidl Plus, mu bo v aplikacijo Lidl Plus avtomatsko pripisana ena digitalna kartica.
  • Takoj, ko bo v aplikaciji pridobljena vsaj ena digitalna kartica Lidl Plus, se bo posameznik lahko odločil ali želi s prejeto digitalno kartico, ki jo je prejel v aplikaciji LIDL Plus, sodelovati v nagradni igri. Voljo po sodelovanju v nagradni igri izrazi s klikom na gumb »Sprejemam pogoje in želim sodelovati«. Opredeljen korak je potreben za pristop k sodelovanju v nagradni igri.

   V vrednost nakupa se ne vštevajo naslednji izdelki: tobačni izdelki, revije, Lidlove vrednostne kartice, začetna in nadaljevalna mleka v prahu.
 1. način: Sodelovanje brez Lidl Plus aplikacije
  V nagradni igri lahko sodelujete tudi na način, da izpolnite spletni obrazec www.lidl.si in odgovorite na nagradno vprašanje.

Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje tudi na način, da izpolni obrazec (dostopen tukaj), v katerega vnese svoje podatke (ime, priimek in elektronski naslov) in se prijavi na Lidlov Newsletter ter odgovori na vprašanje: “Kaj bi hoteli zaželeti slovenskim reprezentantom na prvenstvu UEFA EURO 2024TM?”. Z oddajo obrazca se šteje, da se posameznik strinja s splošnimi pogoji sodelovanja v nagradni igri in jih sprejema. Če organizator v primeru prijave na 2. način ugotovi, da prijava udeleženca ni veljavna, ker ji manjka kateri od zahtevanih elementov (npr. če ni odgovoril na vprašanje) ali če je prijava neveljavno oddana, lahko takšnega udeleženca izključi iz sodelovanja v nagradni igri

Žrebanje nagrad

Žrebanje vseh sodelujočih bo potekalo vsak teden, v naslednjem vrstnem redu:

 • 6.5.2024 – žrebanje 3 (treh) nagrajencev,
 • 13.5.2024 – žrebanje 6 (šestih) nagrajencev,
 • 20.5.2024- žrebanje 3 (treh) nagrajencev,
 • 27.5.2024- žrebanje 2 (dveh) nagrajencev.

Obveščanje nagrajencev

Vsi izžrebanci bodo o prejetju nagrade obveščeni v roku treh dni po izvedenem žrebu po elektronski pošti (e-naslov pošiljatelja obvestila: [email protected]) na elektronski naslov, ki so ga navedli v okviru nagradne igre. Ko bo izžrebanec obveščen o nagradi, bo prejel tudi personalizirano povezavo do dodatne platforme za prijavo.

Izžrebanec bo moral v platformi navesti oziroma predložiti zahtevane podatke (tudi navedbo dodatne osebe) in dokumente. V kolikor bo dodatna oseba otrok mlajši od 18 let mora biti izžrebanec njegov zakoniti zastopnik. Sodelujoča oseba je dolžna obvestiti to dodatno osebo o tukaj navedenih pogojih. Če izžrebanec v treh (3) dneh po prejemu obvestila na elektronski naslov ne izpolni popolne prijave preko platforme do katere dostopa s pomočjo personalizirane povezave, izgubi pravico do nagrade in po enakem postopku se izžreba nadomestni nagrajenec. Za pravilnost navedenega elektronskega naslova odgovarja sodelujoča oseba. Denarno izplačilo, izplačilo v drugih nedenarnih sredstvih ali zamenjava nagrad niso mogoči.

Objava nagrajencev

Posameznik se s sodelovanjem v nagradni igri strinja, da bo organizator nagrajenca z navedbo imena in prvo črko priimka, objavil na Lidlovi spletni strani https://lidl.si/vstopnice-uefa-euro2024

Pravila Lidl nagradne igre in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.lidl.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi