Oglasi

Links.eu nagradna igra: NAZAJ V ŠOLO 2020!

Oglasi

Nagradna igra poteka od 14.9.2020 do 30.9.2020 v prodajalni Links, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana.

Nagradni sklad vsebuje:
1 x prenosnik Lenovo IdeaPad L340
1 x konzola Sony PlayStation4 500GB
2 x gaming tipkovnica Redragon
2 x brezžična gaming miška Redragon
3 x optična miška Redragon

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije, z izjemo zaposlenih pri organizatorju ali izvajalcu nagradne igre.

Za sodelovanje v nagradni sodelujoči izreže oglas z nagradno igro iz kataloga NAZAJ V ŠOLO ali pride v prodajalno Links kjer dobi letak z nagradno igro, vpiše svoj veljavni elektronski naslov v prazno polje na oglasu ali letaku ter izrezan letak ali oglas odda v škatlo za nagradno igro NAZAJ V ŠOLO!, ki se nahaja na pultu blagajne. V žrebu za nagrado sodelujejo vsi sodelujoči, ki so izpolnili vse, v prejšnji alineji navedene pogoje sodelovanja. Sodelujoči, ki pravilno izvede vse naloge, ima možnost, da bo izžreban.

Žrebanje nagrad bo potekalo na sedežu družbe iLinks d.o.o dne 1.10.2020 ob 10.00.

Oglasi

Rezultate žrebanja nagradne igre s podatki o nagrajencih bo organizator objavil v roku 48 ur po izvedenem žrebu na Facebook strani Links ter nagrajence obvestil po elektronski pošti. Nagrado bo nagrajenec prejel s strani predstavnika organizatorja na sedežu družbe iLinks d.o.o. oz. v trgovini Links v Ljubljani ali pa bo nagrado prejel brezplačno po pošti na naslov. Če se nagrajenec na prejeto obvestilo najkasneje v 7 dneh ne bo odzval, bo organizator štel, da dobitnik nagrade ne želi prevzeti in bo nagrado umaknil.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi