Oglasi

Ljubljanske mlekarne nagradna igra: MAXIM UŽITEK, PREMIUM NAGRADE

Oglasi

Trajanje:

Maxim nagradna igra poteka od 1.4.2023 od 00:00 ure do 31.8.2023 do 24:00 ure.

Nagrade:

Organizator tekom trajanja nagradne igre podeljuje nagrade tedensko, glavno nagrado pa bo podelil po zaključku nagradne igre.

Tedenske nagrade:

Organizator izvede 20 tedenskih žrebanj in podeli skupaj 20x električni skiro Element S2, na sledeč način:

Tedensko:

  • 1 x električni skiro Element S2
Oglasi

Glavna nagrada:

  • 1 x Apple MacBook Air M1

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:

  • na podlagi poslanega SMS sporočila
  • na podlagi spletne prijave z unikatno kodo ali
  • s sodelovanjem v spletni anketi.
  1. SMS sporočilo s ključno besedo MAXIM in unikatno kodo, ki je navedena na palčki posameznega sladoleda Maxim Premium, udeleženec pošlje na telefonsko številko 3131 (primer: MAXIM 123456). Uporabnik nato prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime in priimek). Če se uporabnik strinja s splošnimi pogoji in posredovanjem podatkov na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak).
  2. Na podlagi spletne prijave: Posameznik obišče spletno stran www.maxim.si, kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: unikatna koda, ki je navedena na palčki posameznega sladoleda Maxim Premium, ime, priimek, telefonska številka in e-mail naslov.
  3. Preko spletne ankete: Posameznik odgovori na spletno anketo, objavljeno na spletni strani maxim.si, in posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek, e-naslov in mobilno številko).

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo vsak teden s pričetkom 17.04.2023 v času trajanja nagradne igre, glavno žrebanje pa bo izvedeno po zaključku trajanja nagradne igre, in sicer dne 4.9.2023.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad (ime, priimek in kraj) se v roku 5 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani maxim.si, kjer bodo objavljeni 1 mesec po zaključku nagradne igre.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajence se o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko unikatne kode, ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana preko spletne strani, in se jih pozove k posredovanju dodatnih potrebnih osebnih podatkov.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad morajo nagrade prevzeti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. Električni skiro Element S2 prevzame vsakokratni prejemnik nagrade v roku iz prejšnjega odstavka na prevzemnem mestu Petrol d.d., skladišče Zaloška 259, Ljubljana – Zalog, od ponedeljka do petka od 7h do 15h.

Apple MacBook Air M1 prevzame prejemnik nagrade v roku iz prvega odstavka tega člena na prevzemnem mestu iStyle Kristalna palača, Ameriška ulica 8, Ljubljana, od ponedeljka do petka od 9h do 20h.

Pravila Ljubljanske mlekarne nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi https://maxim.si/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi