Ljubljanske mlekarne nagradna igra Mu: Strgal se mi je

Oglasi

Mu nagradna igra poteka od 7.5.2021 do 16.5.2020 do 12.00.

Sklad nagrad vsebuje:
20 x polletni dostop do Netflixa v vrednosti 51 evrov
200 x majico
500 x papirnate brisačke

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Za sodelovanje v nagradni igri mora posamezni sodelujoči na spletni strani http://www.strgalsemije.si/ odpreti virtualni jogurt. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Morebitne stroške sodelovanja (dostop do spleta) nosijo udeleženci nagradne igre.

Nagrajenci bodo o prejeti nagradi obveščeni na e-naslov, ki so ga vpisali na spletni strani. Nagrajenci morajo za sodelovanje pri nagradni igri organizatorju sporočiti svoje ime in priimek, e-naslov, davčno številko v primeru prejema dostopa do Netflixa in naslov za dostavo nagrade. Nagrado bodo nagrajenci prevzeli po pošti.

Pogoj za izročitev nagrade je, da izžrebanec v roku 10 dni po prejemu obvestilu o izžrebanju pošlje naslednje zgoraj navedene osebne podatke, in sicer kot odgovor na elektronsko sporočilo. Če se prejemnik nagrade na obvestilo o izžrebanju v roku 10 dni od prejema obvestila na to ne odzove in osebnih podatkov ne posreduje na način, kot to določa tretji odstavek te točke splošnih pogojev, se šteje, da nagrade ne želi prevzeti.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi