Ljubljanske mlekarne: Ogled dirke po Franciji

Oglasi

Trajanje

Nagradna igra LJUBLJANSKE MLEKARNE poteka od 12.6.2024. do vključno 2.7.2024. do 23:59 ure

Nagrade

 • 2 x glavna nagrada: darilni bon za ogled dirke po Franciji za 2 osebi (vrednost 980€)
 • 10 x druga nagrada: darilni bon v vrednosti 40€ za trgovino Spar in Interspar
 • 10 x tretja nagrada: paket izdelkov Ljubljanskih Mlekarn v ocenjeni vrednosti 40€

Glavna nagrada: darilni bon za ogled dirke po Franciji za 2 osebi  je sestavljena iz:

 • 2 x nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu 2/3* z zajtrkom
 • 2 x nočna vožnja (prvi in četrti dan)
 • Čas potovanja 5 dni
 • Turistična taksa za 2 nočitve za 2 osebi
 • Avtobusni prevoz na vseh navedenih relacijah s cestnimi in parkirnimi stroški, ogledi etap Tour de France po programu z ogledom dirke ob cesti, vodnik, organizacija in izvedba potovanja

Nagrada ne vključuje prevoza z naslovov zmagovalca/spremljevalcev do lokacije zbora – LJUBLJANA PARKIRIŠČE DOLGI MOST ob odhodu in prihodu. Izvedba prve nagrade – potovanja bo potekala po splošnih pogojih turistične agencije Kompas www.kompas.si/splosni-in-posebni-pogoji/

Mesto izvedbe

V trgovinah SPAR in INTERSPAR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo splošne pogoje. Mladoletne osebe zastopajo zakoniti zastopniki.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

(1) na podlagi nakupa najmanj 3 (treh) izbranih izdelkov, ki jih daje na trg organizator, v trgovini SPAR ali INTERSPAR in posredovanjem SMS sporočila:

 1. KORAK: Udeleženci v času trajanja nagradne igre v kateri koli trgovini Spar ali Interspar opravijo nakup najmanj treh izbranih izdelkov, ki jih na trg daje organizator, in sicer udeleženec lahko izbira med sledečimi blagovnimi znamkami:
 • Alpsko mleko
 • Mu
 • Ego
 • President Jošt
 • Maxim Premium
 • Planica
 • Stay strong pro

Za kupljene izdelke udeleženec shrani račun.

 1. KORAK: udeleženec na telefonsko številko 6111 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo LM, ime in priimek ter številko računa, s katerim je udeleženec kupil vsaj tri izbrane izdelke (primer: LM Janez Novak 123456). Cena poslanega SMS-a se zaračunava po ceniku operaterja

Po posredovanju SMS sporočila udeležen prejme potrditveni SMS, ki se glasi: »Pozdravljeni, hvala za sodelovanje. Prosim shranite racun za nagradno igro LM. Nagrajenci in pogoji so objavljeni na spletni strani www.l-m.si.

Udeleženec lahko potrditveni SMS prejme tudi v primeru, da ni poslal vseh zahtevanih podatkov. V takem primeru se prijava za sodelovanje v nagradni igri šteje za neveljavno.

Obveznosti udeleženca glede računa: udeleženec lahko z enim računom v nagradni igri sodeluje zgolj enkrat. Večkratna prijava udeleženca z istim računom ni veljavna, upošteva se zgolj prva prijava. Na računu so lahko tudi drugi kupljeni artikli.

Račun je udeleženec dolžan hraniti ves čas trajanja nagradne igre in tudi po njenem zaključku, in sicer vse do 01.08.2024.

Dobitnik nagrade je na zahtevo agencije MPG dolžan predložiti originalni račun, ki vsebuje originalno številko računa in kot dokazilo o opravljenem nakupu. Na računu so lahko tudi drugi kupljeni izdelki. (2) z napisanim kuharskim receptom, ki jo udeleženec posreduje na elektronski naslov [email protected]

Sodelovanje brez nakupa:

Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje poljubni kuharski recept, ki kot sestavino vsebuje vsaj enega izmed izdelkov organizatorja (npr. izdelki Alpsko mleko, MU, President Jošt ipd).  V elektronskem sporočilu mora poleg recepta dopisati, da se strinja s Splošnimi pogoji nagradne igre in predložiti naslednje podatke: ime, priimek in datum rojstva.

Če recept ni avtorsko delo, ampak je kopiran iz drugih virov oziroma ga je generirala umetna inteligenca, če recept ne vsebuje izdelkov organizatorja, ali če je vsebina recepta neprimerna in iz nje izhaja kakršno koli spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanju narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti, se prijava udeleženca šteje za neveljavno. Prijava udeleženca prav tako ni veljavna, če je prijava nepopolna oziroma ji manjka kateri od zahtevanih elementov (recept, osebni podatki). Organizator s temi pravili izključuje vsakršno svojo odgovornost v zvezi z morebitnim posredovanjem neavtorskega dela. Vse posledice takšne objave nosi izključno udeleženec, ki je takšen recept poslal.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec brez pravice do nadomestila ali odškodnine prenaša izključno na organizatorja vse materialne avtorske pravice na poslanem avtorskem delu – receptu v neomejenem obsegu. Prenos pravic na organizatorja v navedenem obsegu in za navedeni namen je izključen in velja teritorialno neomejeno, za ves svet (preko svetovnega spleta) in časovno za ves čas trajanja avtorske pravice.

SMS sporočila oziroma poslani recepti, ki jih bo organizator prejel po zaključku trajanja nagradne igre, ne bodo sodelovali v nagradnem žrebanju.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo 4.7.2024 pod nadzorom tričlanske komisije. Rezultati so dokončni in objavljeni na spletni strani Ljubljanske mlekarne.

Objava nagrajencev

Objava nagrajencev bo na spletni strani www.l-m.si najkasneje v 15 dneh od dneva žrebanja nagrajenca.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenci bodo obveščeni prek e-pošte ali telefonskega klica. Nagrade bodo prevzeli po dogovoru z agencijo MPG.

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre si lahko prebereš TUKAJ.

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi