L’Oreal Paris nagradna igra: osvojite vikend oddih

Oglasi

Trajanje:

L’Oreal nagradna igra traja od 1.12.2023 do 31.12.2023.

Nagrade:

Skupni nagradni sklad je sestavljen iz naslednjih nagrad:

  • PRVA NAGRADA: 1 x glavna nagrada Vikend oddih v Hotelu Eco Bohinj za 2 osebi (Vikend oddih vključuje 3 nočitve za 2 osebi, polpenzion za 2 osebi, 3-dnevni vstop v bazene in savne za 2 osebi, 60-minutna Bohinj masaža za 2 osebi, parkirišče, turistična taksa za 2 osebi)
  • DRUGA NAGRADA: 5 x L’Oreal Paris set za nego kože (L’Oreal Paris Revitalift Filler Dnevna krema proti gubam 50 ml, L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum 30 ml, L’Oreal Paris Revitalift LaserX3 Triple Action Maska v robčku)
  • TRETJA NAGRADA: 5 x L’Oreal Paris set za nego las (L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump šampon 250ml, L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump balzam 200ml, L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump maska 300ml, L’Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump serum 150ml)

Udeleženci nagradne igre

Pravico do sodelovanja v nagradni igri imajo vse polnoletne fizične osebe, ki imajo prebivališče v Republiki Sloveniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

  1. V nagradni igri sodelujete tako, da v času trajanja nagradne igre v katerem koli maloprodajnem objektu SPAR ali INTERSPAR na območju Republike Slovenije opravite posamezen nakup katerih koli dveh izdelkov “L’Oreal Paris”, ki ga morate evidentirati na originalnem računu.
  2. Po opravljenem nakupu kateregakoli od L’Oreal Paris izdelkov obiščete spletno stran www.loreal-paris.si/nagradna-igra in kliknete na gumb “Sodeluj v nagradni igri”.
  3. Nato boste preusmerjeni na stran, kjer bost vnesli naslednje podatke: ime in priimek, telefonsko številko, e-naslov, regijo in številko računa.

Nakup ni pogoj za sodelovanje.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi brez nakupa L’Oreal Paris izdelkov. Odločite se lahko za odgovor na vprašanje na spletni strani, ki se glasi: “Kateri je tvoj najljubši L’Oreal Paris izdelek in zakaj? (minimalno 300 znakov)?”.

Na vprašanje morate odgovoriti z jasnim in smiselnim odgovorom, ki mora vključevati razloge zakaj je določen izdelek L’Oreal Paris vaš najljubši.

Žrebanje nagrad

Vsi sodelujoči v nagradni igri bodo vključeni v bazo, iz katere bodo izžrebani nagrajenci.

Žrebanje dobitnikov vseh treh nagrad bo izvedeno 3.1.2024. ob 10.00 uri.

Objava nagrajencev

Nagradni sklad in nagrajenci nagradne igre bodo objavljeni na spletni strani www.mpg.si.

Obveščanje nagrajencev

Organizator bo nagrajenca o osvojeni nagradi obvestil v 8 dneh po žrebanju s poslanim SMS-sporočilom na navedeno kontaktno telefonsko številko ali z elektronskim sporočilom na elektronski naslov, ki ga je nagrajenec navedel ob prijavi, ter ga pozval, naj mu v roku 48 ur posreduje davčno številko, datum rojstva in poštni naslov, na katerega mu bo nagrada dostavljena.

Prevzem nagrad

Organizator bo nagrade nagrajencem dostavil po pošti ali s kurirsko službo na naslove, ki jih bodo navedli nagrajenci in ki se lahko nahajajo izključno na območju Republike Slovenije, in sicer najpozneje do 1.2.2024.

Pravila L’Oreal Paris nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.loreal-paris.si/nagradna-igra

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi