Lorenz nagradna igra: OSVOJI NAGRADE Z IZDELKI LORENZ

Lorenz magradna igra poteka od 1.julija 2020 do 31. julija 2020.

Nagrade so naslednje:
1 električno kolo SCOTT SUB CROSS ERIDE 20
25x bon za nakup oblačil Gap

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

  1. Oseba lahko v nagradni igri sodeluje s hkratnim nakupom 2 izdelkov Lorenz v trgovinah Spar v času trajanja nagradne igre. Oseba sodeluje tako, da na za to predpripravljeni aplikaciji na spletni strani organizatorja nagradne igre www.magistrat.si vnese številko računa, ime in priimek in e-mail.

Štejejo računi za nakupe, ki so opravljeni od 1.7.2020 do vključno 31.7.2020. Račun lahko poleg navedenih artiklov vsebuje tudi druge artikle. Nagradna
igra velja za nakupe, ki so opravljeni v zgoraj navedenih trgovinah in izključno na teritoriju Slovenije.

Oseba je dolžna originalni izvod računa, katerega številko je vnesla na aplikacijo za vnos računa na www.magistrat.si, hraniti do zaključka nagradne igre (t.j. do objave rezultatov žrebanja, oz. v primeru, da je izžrebana za nagrado, do poziva k predložitvi računa) in organizatorju nagradne igre na njegov poziv izročiti račun. Izročitev računa je pogoj za pridobitev pravice do nagrade.

  1. Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tudi tako, da na elektronski naslov
    [email protected] pošlje elektronsko sporočilo, ki v priponki vsebuje 20 sek video – avtorski posnetek na tematiko »Aktivno v poletje z izdelki Lorenz!« Elektronsko sporočilo mora vsebovati tudi naslednje podatke: ime in priimek ter elektronski naslov sodelujoče osebe.

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v roku 10 delovnih dni po zaključku nagradne igre (t.j. najkasneje do 14.8.2020), in sicer v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Kotnikova 28, Ljubljana. Seznam izžrebanih dobitnikov nagrad z imenom in začetno črko priimka ter izžrebano številko računa oz. oznako, da gre za video, bo organizator objavil na svoji spletni strani ter na spletni strani Spara Slovenija roku 7 delovnih dni po izvedenem žrebanju. Obvestilo, da je bila oseba izžrebana za nagrado, bo v roku 7 delovnih dni po izvedenem žrebanju posredoval z elektronsko pošto tudi posamezni izžrebani osebi.

O pravici do prejema nagrade bo organizator nagrajence obvestil po elektronski pošti, ki jo je navedla oseba, ki je sodelovala v nagradni igri, in sicer v roku 7 delovnih dni od dneva žrebanja, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre