Lorenz nagradna igra: Kupuj izdelke Lorenz in sodeluj v nagradni igri

Trajanje:

Nagradna igra poteka od 15.6.2023 do vključno 15.7.2023.

Nagrade:

Skupno bo izžrebano 40 dobitnikov nagrad in sicer:

  • 10 x SUP Mistral
  • 15 x šotor Lorenz
  • 15 x brisača Lorenz

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

Oseba lahko v nagradni igri sodeluje s hkratnim nakupom 2 izdelkov LORENZ v trgovinah Mercator v času trajanja nagradne igre.

Oseba sodeluje tako, da na za to predpripravljeni aplikaciji na spletni strani organizatorja
nagradne igre www.magistrat.si vnese številko računa, ki ga je prejela ob nakupu zahtevanih izdelkov, ime in priimek in svoj elektronski naslov.

V nagradni igri lahko posamezna oseba sodeluje z različnimi številkami računov. Vsak dodatni vnos številke računa za nakup izdelkov LORENZ pomeni povečanje možnosti za uspešno sodelovanje v nagradni igri. Več nakupov pomeni več možnosti za nagrado.

Sodelovanje brez nakupa:

Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tudi tako, da na elektronski naslov [email protected] pošlje elektronsko sporočilo, ki v priponki vsebuje kratek avtorski video, na katerem so aktualni izdelki LORENZ na tematiko “»”Lorenz za popolno poletno zabavo”.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo organizator nagradne igre izvedel v roku 12 delovnih dni po zaključku nagradne igre (t.j. najkasneje do 1.8.2023).

Objava nagrajencev

Seznam izžrebanih dobitnikov nagrad z imenom in začetno črko priimka bo organizator objavil na svoji spletni strani v roku 3 delovnih dni po izvedenem žrebanju.

Obveščanje nagrajencev

Organizator bo obvestilo, da je bila oseba izžrebana za nagrado, z elektronsko pošto posredoval tudi vsaki posamezni izžrebani osebi na elektronski naslov, s katerim je izžrebanec sodeloval.

Prevzem nagrad

Organizator bo izžrebanim osebam nagrade izročil najkasneje v roku 14 dni po prejemu zahtevanih podatkov s strani posameznega izžrebanca .

Pravila Lorenz nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.magistrat.si/SL/nagradne-igre/nagradna-igra-2

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre