Manner nagradna igra 2021/2022: Roza srečni skok

Trajanje:

Manner nagradna igra traja od 12.11.2021 do 28.03.2022.

Nagrade:

  • Darilni bon za kratke počitnice v sezoni 2022 v Spodnji Avstriji, ki ga zagotavljata turistična kmetija Biohof Lacken in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Biohof Lacken s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • Darilni bon za kratke počitnice v sezoni 2022 v Salzburgu, ki ga zagotavljata turistična kmetija Ferienbauernhof Habersattgut in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Ferienbauernhof Habersattgut s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • Darillni bon za kratke počitnice v sezoni 2022 v Salzburgu, ki ga zagotavljata turistična kmetija Ferienanlage Reithof in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Ferienanlage Reithof s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • Darilni bon za kratke počitnice v sezoni 2022 na Tirolskem, ki ga zagotavljata turistična kmetija Berghof in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Berghof s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • v za kratke počitnice v sezoni 2022 na Koroškem, ki ga zagotavljata turistična kmetija Smiley-Fluss-Chalet in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Smiley-Fluss-Chalet s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • Darilni bon za kratke počitnice v sezoni 2022 na Koroškem, ki ga zagotavljata turistična kmetija Natur-Gut Lassen in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Natur-Gut Lassen s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • Darilni bon za kratke počitnice v sezoni 2022 na Koroškem, ki ga zagotavljata turistična kmetija Familienwanderhof Eggeler in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Familienwanderhof Eggeler s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • Darilni bon za kratke počitnice v sezoni 2022 na Koroškem, ki ga zagotavljata turistična kmetija Sportbauernhof Hochalmblick in Urlaub am Bauernhof: 3 nočitve v turistični kmetiji Sportbauernhof Hochalmblick s polpenzionom za 2 odrasla in 2 otroka, vključno z dodatnimi storitvami.
  • 2x 1 paket Mannerjevih izdelkov s klasičnimi napolitankami

V nagradni igri smejo sodelovati vse osebe, starejše od 18 let.

Zaposleni v podjetju Josef Manner & Comp. AG in sodelujočih partnerskih podjetjih ter udeleženih družbah so izključeni iz sodelovanja v tej nagradni igri.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Na spletni strani Manner preko obrazca za sodelovanje v Manner zimski nagradni igri.

Žrebanje nagrajencev bo sledilo takoj po zaključku poteka takoj zatem. Nagrajenci bodo o izidu žreba obveščeni pisno, po e-pošti in se strinjajo z objavo njihovih imen v medijih, ki jih bo izbralo podjetje Josef Manner & Comp. AG.

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre