Oglasi

Mass giveaway: 1 par obutve On Cloud

Oglasi

Trajanje:

Mass giveaway traja od 11.12.2023 do 14.12.2023 do 23:59.

Nagrade:

1 x par obutve On Cloud

www.mass.si/on-cloudstratus-3-superge-30111234-82

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki komentirajo objavo. S tem potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in pogoji nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri podjetju Mass d.o.o. in njihovi družinski člani.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki komentirajo objavo www.facebook.com/MassObutev/

Oglasi

S tem potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in pogoji nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri podjetju Mass d.o.o. in njihovi družinski člani.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo po končani nagradni igri na sedežu podjetja Mass d.o.o.. V žrebanju bodo sodelovali vsi, ki bodo komentirali nagradno objavo do vključno 14.12.2023 do 23:59. Potek žrebanja bo vodila in nadzorovala komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v podjetju Mass d.o.o. Po končanem žrebanju bo komisija sestavila zapisnik žrebanja.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni predvidoma 15.12.2023 na Facebook profilu Mass. Nagrajenci bodo objavljeni s svojimi profilnimi imeni in pod svojimi komentarji dotične objave.

Prevzem nagrad

O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko Facebooka (pod svojimi komentarji). Nagrada ni zamenljiva za denar in ni prenosljiva.

Ob prevzemu mora nagrajenec ali nagrajenka predložiti osebni dokument ter kopijo davčne številke. Če se izkaže, da je sodelujoči vnesel lažne osebne podatke, nagrada ni podeljena. Če se nagrajenec v roku 48 ur od objave nagrajencev na Massovi Facebook strani ne oglasi preko sporočila na Facebooku ali ne pokliče nazaj, se nagrada smatra kot nepodeljena. Enako velja če ne pošlje vse potrebne podatke v roku 48ur od prvega stika z Massom. Nagrade ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali gotovino.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.facebook.com/MassObutev/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi