Mass nagradna igra na Facebook strani

To je nagradna igra za vse vas, ki radi nakupujete v trgovinah MASS. Brezplačne MASS nagradna igra potekala na Facebook strani www.facebook.com/MassOutletSLO od 15. februara 2020 do 23. februara 2020 do 23:59.

Podeljeni bodo 3 zmagovalci, nagrade pa enkratni popust v višini 40 evrov za Mass Outlet Ljubljana. Popust je mogoče izkoristiti do 29.2.2020.

Oglasi

Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradnih igri lahko sodelujete tako, da komentirate objavo nagradnih nagrad.

Žrebanje bo potekalo po končani nagradni igri na sedežu podjetja Mass d.o.o.. V žrebanju bodo sodelovali vsi, ki bodo všečkali nagradno objavo do vključno 23. februra 2020 do 23:59. Potek žrebanja bo vodila in nadzorovala komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v podjetju Mass d.o.o. Po končanem žrebanju bo komisija sestavila zapisnik žrebanja.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?
Nagrajenci bodo objavljeni 24. februra 2020 na Facebook strani Mass Slovenija. Zmagovalci bodo objavljeni z imeni njihovih profilov, ki so jih uporabili za pisanje komentarja. Nagrado prevzame ekskluzivno v Mass Outlet Ljubljana.

Kdaj nagrada ni podeljena?
Če se zmagovalec ne odzove prek Facebookovega sporočila ali pokliče nazaj v 48 urah od objave zmagovalca na Facebook strani Mass, se nagrada šteje za nerazdeljeno. Po prejemu mora nagrajenec ali nagrajenec predložiti osebno številko in kopijo davčne številke. Če se zdi, da je zmagovalec vnesel lažne osebne podatke, nagrade ne podeli. Enako velja, če v 48 urah po prvem stiku z Massom ne posreduje vseh potrebnih informacij. Osvojene nagrade ni mogoče nadomestiti z drugo nagrado ali denarjem.

To je prava nagradna igra za vse vas, ki ste modno osveščeni. Za igranje kliknite TUKAJ

Oglasi