MASS nagradna igra: Under Armour giveaway

Trajanje:

MASS nagradna igra poteka od 18.5.2023 do 25.5.2023 do 23:59

Nagrade:

1 x par obutve Under Armour s šifro 3024889-90

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki komentirajo objavo. S tem potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in pogoji nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri podjetju Mass d.o.o. in njihovi družinski člani.

Način sodelovanja v nagradni igri

V komentarju označi prijateljico s katero najraje športaš na povezavi www.facebook.com/MassObutev

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo po končani nagradni igri na sedežu podjetja Mass d.o.o.. V žrebanju bodo sodelovali vsi, ki bodo komentirali nagradno objavo do vključno 25.5.2023 do 23:59. Potek žrebanja bo vodila in nadzorovala komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v podjetju Mass d.o.o.

Kdaj in kje bodo objavljeni nagrajenci?

Nagrajenci bodo objavljeni predvidoma 26.5.2023 na Facebook profilu Mass. Nagrajenci bodo objavljeni s svojimi profilnimi imeni in pod svojimi komentarji dotične objave.

Obveščanje nagrajencev

Organizator nagradne igre je podjetje Mass d.o.o., Virska cesta 1, 1230 Domžale, ki nagrado tudi podeljuje. O prevzemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko Facebooka (pod svojimi komentarji). Nagrada ni zamenljiva za denar in ni prenosljiva.

Prevzem nagrad

Nagrado je potrebno prevzeti do 10.6.2023 v izbrani trgovini Mass (lokacijo prevzema dogovorita nagrajenec in Mass). Lokacijo prevzema nagrade (izbrano trgovino) dogovorita nagrajenec in organizator nagradne igre naknadno.

Pravila Mass nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.facebook.com/MassObutev

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre