Oglasi

Maybelline nagradna igra: Z Maybelline New York do sanjskega potovanja v New York!

Oglasi

Trajanje:

Maybelline nagradna igra poteka od 30.8.2022 do 26.9.2022

Nagrade:

  • 1 x brezplačno potovanje za dve osebi v New York. Potovanje v New York poteka v terminu od 24.11.2022 do 28.11.2022. Osebi bosta bivali skupaj v dvoposteljni sobi. V primeru odpovedi organiziranega potovanja v terminu 24.11.2022 do 28.11.2022 s strani organizatorja, potovalna agencija nagrajencu ponudi 2 alternativna termina za potovanje v New York v istem obsegu (5 dni, 3 nočitve) v letu 2023. Nagrajenec v dogovoru s potovalno agencijo v tem primeru izbere ustreznejši termin.
  • 10 x paket izdelkov

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe.

Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

V nagradni igri ne smejo sodelovati člani organizacijske ekipe potovanja in njihovi ožji družinski člani in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga organizator ne zaračunava.

Oglasi

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na dva enakovredna načina:

a) Nakup vsaj 2 izdelkov Maybelline New York
Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje z nakupom vsaj 2 izdelkov Maybelline New York, ki jih lahko kupi v prodajalnah dm drogerie markt po Sloveniji ali v spletni trgovini dm.si. Ob nakupu vsaj 2 izdelkov Maybelline New York posameznik vpiše številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/newyork.

Izvirnik računa mora obvezno hraniti do zaključka žrebanja, saj z njim izkaže upravičenost do nagrade. Posameznik lahko sodeluje le, če se strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na www.dm.si/newyork.

Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom).

Izvirnik računa mora sodelujoči v nagradni igri hraniti, saj v primeru izžreba z njim nagrajenec izkaže upravičenost do nagrade. V nagradni igri lahko posamezniki sodelujejo z blagajniškimi računi, ki so izdani v času trajanja nagradne igre (od 30.8.2022 do 26.9.2022 do 00.00). Vsi obrazci, ki bodo oddani po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali.

b) Sodelovanje brez nakupa
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« z odgovorom na vprašanje »Predstavljajte si, da v New York odpotujete s svojimi najboljšimi prijateljicami in se odpravite na večerno raziskovanje mesta. Katera Maybelline ličila boste uporabili za svoj newyorški videz?« v obsegu 400-500 znakov brez presledkov.

Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki.

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obeh oblikah v obdobju od 30.8.2022 do 26.09.2022

Vsi dopisi, ki bodo prispeli na sedež podjetja po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo 3.10.2022 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec na www.dm.si/newyork ali pravilno poslali dopis na dm drogerie markt d. o. o. in [email protected] v obdobju od 30. 8. 2022 do 26.9.2022 do 00.00. Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado iz nagradnega sklada. Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim algoritmom.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu.

Objava nagrajencev

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si najkasneje v sedmih (7) dneh po žrebanju nagrad.

Prevzem nagrad

Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator.

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča in kraj bivanja. Za potrebe obveščanja o prevzemu nagrade nagrajenec sporoči tudi kontaktno telefonsko številko. Prejemnik glavne nagrade bo prejel tudi prijavnico potovalne agencije, ki ji bo posredoval osebne podatke, ki so potrebni za izvedbo potovanja v New York. Nagrajenec je dolžan predložiti izvirnik blagajniškega računa, ki je bil izžreban in ki dokazuje nakup izdelkov, sodelujočih v nagradni igri, kopijo osebnega dokumenta in davčne številke najkasneje 5 dni po obvestilu o prejemu nagrade.

Pravila Maybelline nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi