Oglasi

McDonald’s nagradna igra: Big Tasty

Oglasi

McDonald’s nagradna igra traja od 30. julija 2020 do 13. avgusta 2020.

Nagradni sklad je sestavljen iz:
3 x kupon za Big Tasty menu v tržni vrednosti 7,50 EUR

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so stare točno 15 let ali so starejše od 15 let in imajo odprt svoj račun na Instagramu.

Na Instagram strani McDonald’s Slovenija je v Highlights shranjen story s pozivom k sodelovanju v nagradni igri. Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje z objavo zajema zaslona storyja, ki je shranjen v Highlihts Big Tasty, kjer označi najmanj 3 prijatelje in izbere izdelke, ki bi jih naročil poleg Big Tastyja. Poleg tega mora v svojem storyju označiti kanal @mcdonaldsslovenija. Za sodelovanje v nagradni igri je pogoj public profile uporabnika (javen profil).

Po koncu nagradne igre bo organizator izmed vseh sodelujočih, izžrebal 3 nagrajencev in jim podaril 3 kupone za McDonald’s Big Tasty menu. Žrebanja se bodo izvajala z računalniškim programom za vsak story posebej. Zmagovalci bodo s strani organizatorja nagradne igre o prejemu nagrad obveščeni z zasebnim sporočilom preko Instagrama. Organizator jim bo v obvestilu o nagradi javil, do kdaj morajo potrditi prejem nagrade. Nagrade se pošiljajo po pošti.

Oglasi

Za pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi