McDonald’s nagradna igra. Legende vedno zadenejo« na TikTok profilu McDonald’s Slovenija

Oglasi

Trajanje:

McDonald’s nagradna igra traja od 27.9.2021 do 6.10.2021.

Nagradni sklad:

V nagradnem skladu je 30 kuponov za Velik menu »Naši klasiki« in 30 kuponov za mali shake.

Posamezni nagrajenec prejme 2 kupona za Veliki menu »Naši klasiki« in 2 kupona za mali shake (zase in za označenega prijatelja) v skupni vrednosti 15,8 EUR.

Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so stare točno 15 let ali so starejše od 15 let in imajo odprt svoj profil na TikToku.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre in zaposleni pri organizatorju. Navedeni bodo iz nagradne igre izključeni s strani organizatorja.

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči potrdi, da sprejema Pravila nagradne igre in pogoje sodelovanja v nagradni igri ter, da se z njimi strinja.

Načini sodelovanja v nagradni igri

Na TikTok strani McDonald’s Slovenija bo objavljena serija treh videov, v katerih se znana TikTokerja (Martin Bokal in Uroš Kramberger) dotikata problematike nepravilnega odlaganja odpadne embalaže in pozivata vse k odlaganju smeti in odpadnih embalaž v koše za smeti – smeti sodijo v koš in legende vedno zadenejo oz. odvržejo smeti v koš.

Posameznik se uvrsti v žreb nagradne igre na način, da pod objavljenim videom na TikTok profilu McDonald’s Slovenija označi enega svojega prijatelja in s tem pomaga širiti poziv, k odlaganju smeti v koš.

Nagrajenci

Organizator bo izvedel 3 žrebanja, in sicer: 1. 10., 4. 10. in 7. 10.

V vsakem žrebu bo izžrebal 5 nagrajence, torej v vseh treh žrebih skupaj 15 nagrajencev.

V žrebu bodo sodelovali vsi, ki bodo pod ustrezenim videom označili svojega prijatelja do spodaj določenega datuma.

Termini objav videov in žrebanj:

  1. Video: objava 27. 9., posameznik lahko sodeluje v žrebu do 30. 9., žrebanje in razglasitev vseh petih (5) nagrajencev: 1. 10. Organizator nagrajence obvesti preko zasebnega sporočila na TikToku.
  2. Video: objava 29. 9., posameznik lahko sodeluje v žrebu do 3. 10., žrebanje in razglasitev vseh petih (5) nagrajencev: 4. 10. Organizator nagrajence obvesti preko zasebnega sporočila na TikToku.
  3. Video: objava 2. 10., posameznik lahko sodeluje v žrebu do 6. 10., žrebanje in razglasitev vseh petih (5) nagrajencev: 7. 10. Organizator nagrajence obvesti preko zasebnega sporočila na TikToku.

Žrebanja se bodo izvajala z računalniškim programom. Žrebanje ni javno in se odvija v prostorih organizatorja nagradne igre

Nagrade se pošiljajo preko Pošte Slovenije.

V kolikor se izkaže, da je avtor videa oz. izžrebani nagrajenec mlajši od 15 let, organizator navede elektronski naslov, na katerega starši ali skrbniki sodelujočega pošljejo dovoljenje, da organizator sodelujočemu lahko pošije nagrado.

https://www.tiktok.com/@mcdonaldsslovenija

Pravila: https://www.mcdonalds.si/legende-vedno-zadenejo/

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi