Brezplačno: Meblo nagradna igra ob svetovnem dnevu spanja!

Trajanje:

V nagradni igri lahko sodelujete od 11.3.2024 do 31.3.2024.

Nagrade:

  • 1 x mebloJOGI® Vzmetnica Fit velikosti 200 x 90 cm 

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s slovenskim državljanstvom ter s stalnim in začasnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije in so starejše od 18 let. Osebe mlajše od 18 let morajo za sodelovanje v nagradni igri pridobiti predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov. 

Način sodelovanja v nagradni igri

  1. Nagrada igra poteka ne spletni strani organizatorja www.meblojogi.si.
  2. V nagradni igri sodelujete tako, da na spletni strani izpolnite obrazec, ki se pojavi v pop-up oknu. V polja vneseet svoje podatke ter kliknete na gumb “SODELUJEM V NAGRADNI IGRI”.
  3. S tem potrdite, da sodelujete v nagradni igri, da se strinjate s pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter opcijsko s prejemanjem obvestil na elektronsko pošto.
  • V primeru, da se vam pop-up okno z nagradno igro ni odprlo ali ste ga po pomoti zaprli, kliknite na logotip mebloJOGI® ali pa zaprite okno in ponovno obiščite našo spletno stran.
  • Možnosti za osvojitev mebloJOGI® Vzmetnice Fit pa si lahko še povečate, tako da sledite našemu Facebook in Instagram profilu, delite objavo o nagradni igri in označite prijatelje v komentar.

Žrebanje nagrad

Žreb nagrajencev bo opravljen do 1.4.2024

Objava nagrajencev

Ime nagrajenca bo 1.4.2024 objavljeno na spletni strani organizatorja.

Prevzem nagrad

Nagrajenec bo po razglasitvi pozvan, naj svoje natančne osebne podatke in podatke za dostavo nagrade pošlje v elektronskem sporočilu. Nato bo organizator najkasneje v 5 delovnih dneh nagrajenca obvestil o prevzemu nagrade.

Pravila MebloJOGI nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.meblojogi.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre