Medex nagradna igra 2021 April

Oglasi

Medex nagradna igra traja od 30. marca 2021 do 27. aprila 2021.

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za:
20 x MEDEX kolagenov

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga organizator ne zaračunava.

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo na 2 enakovredna načina:
a) Ob nakupu izdelkov Medex v vrednosti vsaj 10 EUR.
Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje z nakupom izdelkov Medex v vrednosti 10 EUR v prodajalnah dm drogerie markt po Sloveniji. Ob nakupu izdelkov, posameznik vpiše številko dm računa v obrazec na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Izvirnik računa mora obvezno hraniti do zaključka žrebanja, saj z njim izkaže upravičenost do nagrade. Posameznik lahko sodeluje le, če se strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na www.dm.si/nagradne-igre. Vsak lahko sodeluje večkrat dnevno, vendar samo enkrat s posamezno številko računa (z enim računom). Izvirnik računa mora sodelujoči v nagradni igri hraniti, saj v primeru izžreba z njim nagrajenec izkaže upravičenost do nagrade. V nagradni igri lahko posamezniki sodelujejo z blagajniškimi računi, ki so izdani v času trajanja nagradne igre (od 30. marca 2021 do 27. aprila 2021 do 00.00). Vsi obrazci, ki bodo oddani po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali.
b) Sodelovanje brez nakupa
Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov dm drogerie markt d. o. o., Litostrojska cesta 48, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« z odgovorom na vprašanje »Kaj je lepota?« v obsegu 400-500 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na e-mail [email protected] v elektronski obliki. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obeh oblikah v obdobju od 30. marca 2021 do 27. aprila 2021. Vsi dopisi, ki bodo prispeli na sedež podjetja po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali. Na ta način lahko posameznik sodeluje le enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo 3.5.2021 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec ali pravilno poslali dopis na dm drogerie markt d.o.o. in [email protected] v obdobju od 30. marca. 2020 do 27. aprila 2021 do 00.00. Vsak sodelujoči lahko osvoji le eno nagrado iz nagradnega sklada. Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim algoritmom.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v 7 dneh po žrebanju nagrad. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu. Nagrajenec je dolžan predložiti izvirnik blagajniškega računa, ki je bil izžreban in ki dokazuje nakup izdelkov, sodelujočih v nagradni igri, kopijo osebnega dokumenta in davčne številke najkasneje 5 dni po obvestilu o prejemu nagrade. V kolikor je izžrebanec sodeloval z dopisom mora prav tako poslati priporočeno pošto ali mail s podatki, le brez dokazila o nakupu.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi