Mercator in SMEG nagradna igra: Izkoristi priložnost in osvoji 5 x SMEG hladilnik!

Oglasi

Trajanje:

Nova nagradna igra SMEG in Mercator je na povezavi
www.nagradneigresi.com/mercator-nagradna-igra-osvojite-retro-hladilnik-smeg/

SMEG nagradna igra od spodaj je trajala od 16.09.2021 do 7.1.2022 do polnoči.

Nagrade

5 x SMEG hladilnik (v vrednosti 1399 EUR)


Z zbiranjem nalepk do kakovostnih kuhinjskih pripomočkov smeg

SMEG je italijanska blagovna znamka, ki izdeluje visoko kakovostne gospodinjske aparate in pripomočke. Njihove izdelke odlikuje vrhunsko oblikovanje svetovno priznanih arhitektov in oblikovalcev. Prav takšni so tudi noži z rezili iz nerjavnega jekla, shranjeni v stojalo z dodatkom akacijevega lesa. Poznate razliko med nožem Santuko in Chefovim nožem?

Spoznajte užitek sekljanja in si z zbiranjem nalepk privoščite dober nož do 84 % ceneje. Ob unovčenju nalepk vas čaka še nagradna igra www.osvojihladilnik-mercator.si., v kateri lahko osvojite legendaren retro hladilnik. Prav takšnega, kot ste ga zagotovo že kdaj občudovali pri dizajnersko navdahnjenih prijateljih.

Kako zbiram nalepke?

Za vsakih 10 evrov nakupa v vseh živilskih prodajalnah Mercator, franšiznih prodajalnah in v M Tehniki prejmete nalepko ali e-nalepko na svojo Pika kartico. Od 16. 9. do 17. 11. 2021 prejmete za vsak nakup označenega izdelka v živilskih in franšiznih prodajalnah tudi dodatno nalepko. V spletni trgovini Mercator prejmete e-nalepke in ne več običajnih nalepk.

Za vsak novi program zvestobe se na blagajni odločite, katero vrsto nalepk boste zbirali; običajne nalepke ali e-nalepke, kajti nalepk različnih vrst ni možno kombinirati ali seštevati.

Kako lahko izkoristim popust?

Za nakup enega izdelka SMEG s popustom zberite 5 ali 10 nalepk. E-nalepke ali običajne nalepke lahko zbirate od 16. 9. do 31. 12. 2021, unovčite pa jih lahko do 7. 1. 2022. E-nalepke na Pika kartici se po koncu akcije izbrišejo.

Obstaja možnost, da bo določen izdelek pred potekom akcije razprodan, zato se za nakup odločite pravočasno. Izdelki so nabavljeni izključno za namen te aktivnosti in ne bodo na voljo po njenem zaključku.


Osvojite retro hladilnik – nagradna igra!

Potrebujete novega kuharskega pomočnika, s katerim bo vkuhavanje, shranjevanje in zamrzovanje še boljše? Z zbiranjem nalepk in nakupom enega od izdelkov SMEG lahko osvojite legendaren retro hladilnik.

Pogoji in določila sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletni državljani Republike Slovenije in izpolnjujejo spodnje pogoje nagradne igre. Z vsako posamezno prijavo lahko sodeluje samo ena oseba.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju The Cookware Company Europe in njihovi družinski člani (osebe, ki živijo na istem naslovu), ki sodelujejo pri organizaciji te nagradne igre.

Načini sodelovanja v nagradni igri

Za veljavno sodelovanje v nagradni igri morajo udeleženci v eni od sodelujočih Mercatorjevih prodajaln (seznam prodajaln se nahaja na spletnem mestu www.mercator.si) kupiti izdelek iz aktivnosti programa zvestobe SMEG , vključene v nagradno igro.

Udeleženec s tem nakupom dobi edinstveno kodo, ki se nahaja na listku poleg izdelka , ki jo je dobil s kupljenim izdelkom SMEG.
Udeleženec mora nato izpolniti obrazec za sodelovanje v nagradni igri na spletnem mestu www.osvojihladilnik-mercator.si. Udeleženec mora navesti ime in priimek, naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko, edinstveno kodo in odgovoriti na vprašanje. Udeleženec mora sprejeti pravila nagradne igre in elektronsko poslati obrazec za sodelovanje v nagradni igri (s klikom na gumb »Pošlji«).

Žrebanje

Nagrajenci nagradne igre bodo naključno izžrebani po zaključku programa zvestobe SMEG (8.1.2022). Vsak nagrajenec bo obveščen na e- naslov, ki ga je navedel.

Nagrajenec prejme nagrado v 12 tednov po pošti na naslov, ki ga je navedel ob prijavi.

The Cookware Company Europe si pridržuje pravico do podelitve drugačne nagrade (usklajene s priporočeno maloprodajno ceno) v primeru, če pride do težav v proizvodnji ali drugih (tehničnih ali drugačnih) težav z SMEG hladilnik (FAB28; pastelno modro, kremna, črno).

Pravila

https://www.mercator.si/projekti/zvestoba-nozi/

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi