Mercator nagradna igra 2021: Okusi po italijansko – 4 x Vespo

Trajanje nagradne igre:

Mercator nagradna igra traja od 26.8.2021 do 22.9.2021 oz. štiri tedne, pri čemer bomo vsak teden izžrebali eno glavno nagrado.
Tedenski termini nagradne igre so naslednji:
26.8. do 1.9.2021
2.9. do 8.9.2021
9.9. do 15.9.2021
16.9. do 22.9.2021

Nagrade:

4 x Vespo Sprint 50 4T3V v vrednosti 2.418,04 EUR
Vsak teden nagradne igre izžrebal enega nagrajenca, ki prejme: Vespo Sprint

Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo ta pravila sodelovanja.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri pripravi in izvedbi nagradne igre. V kolikor takšne osebe sodelujejo, se jih izloči.

Kupec sodeluje v nagradni igri tako, da v živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator ali v Mercator spletni trgovini (market) kupi vsaj en izdelek iz projekta OKUSI PO ITALIJANSKO, v katerega so vključeni izdelki italijanskih blagovnih znamk ali izdelki, ki imajo italijansko poreklo. Na prodajnem mestu so ti izdelki označeni z običajnimi cenovnimi regalkami, na katerih je zavedeno tudi ime projekta – Dnevi Italije ali Okusi Italije, v spletni trgovini pa prav tako s posebnim označevalcem – Okusi po Italijansko.

Pri tehtanih izdelkih je pogoj za sodelovanje v nagradni igri vrednost izdelka, ki mora biti vsaj 1 evro.

V nagradno igro niso vključeni neživilski izdelki npr. posoda, vse za gospodinjstvo, tekstil, tehnični izdelki ter sadje in zelenjava.

a) V Mercator živilskih in franšiznih prodajalnah, kupec ob nakupu vsaj enega izdelka, vključenega v projekt OKUSI PO ITALIJANSKO, prejme kupon s kodo za sodelovanje v nagradni igri.

Kupon se avtomatično izpiše na blagajnah ob nakupu vsaj enega izdelka iz projekta. Kupec mora poslati SMS s ključno besedo ITALIJA in številko kode iz prejetega kupona na številko 4080 in tako sodeluje v nagradni igri. Med besedo ITALIJA in številko kode mora biti nujno presledek. SMS-i iz npr. prvega “kroga«/tedna” nagradne igre ne morejo sodelovati v žrebanju v drugem, tretjem ali četrtem “krogu/tednu” nagradne igre.

Če kupec hkrati kupi več izdelkov, se ob nakupu na blagajni prav tako izpiše en sam kupon s kodo, s katero pa je kupec uvrščen v žreb večkrat (nakup 1 izdelka = 1 x sodelovanje v žrebu, nakup 2 izdelkov = 2 x sodelovanje v žrebu, itd…).

Cena poslanega SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.
Kupec s sodelovanjem preko SMS-a dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno poslane kode pošlje povraten brezplačen SMS z vsebino: “Vaš kupon je veljaven. Želimo vam veliko sreče.”

b) V Mercator Spletni trgovini (market), kupec ob nakupu vsaj enega izdelka, ki je vključen v projekt OKUSI PO ITALIJANSKO in je v spletni trgovini tako tudi označen, prejme na koncu računa obvestilo o možnosti sodelovanja v sms nagradni igri.

Kupec mora v tem primeru poslati SMS s ključno besedo ITALIJA2 in številko naročila, ki je razvidna iz priloženega računa na številko 4080 in tako sodeluje v nagradni igri. Med besedo ITALIJA2 in številko naročila mora biti nujno presledek. SMS-i iz npr. prvega »kroga«/tedna nagradne igre ne morejo sodelovati v žrebanju v drugem, tretjem ali četrtem “krogu/tednu” nagradne igre.

Kupec v primeru nakupa izdelkov italijanskih blagovnih znamk ali porekla v Mercator spletni trgovini, sodeluje v žrebanju samo enkrat. En nakup pomeni enkratno sodelovanje v žrebanju za glavno nagrado.

Cena poslanega SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila pa je brezplačna.
Kupec s sodelovanjem preko SMS-a dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno poslane kode pošlje povraten brezplačen SMS z vsebino: »Vaš SMS je veljaven. Želimo vam veliko sreče.«

Žrebanje nagrad

Sodelujoči v žrebu za nagrade so vsi, ki bodo v času poteka nagradne igre najkasneje do vsake srede (1.9.2021, 8.9.2021, 15.9.2021, 22.9.2021), do 23:59 ure poslali pravilen SMS in na ta način potrdili sodelovanje v nagradni igri.

Tedenska žrebanja:

  • 3.9.2021, za prvi teden nagradne igre od 26.8. 2021 do 1.9.2021,
  • 10.9.2021, za drugi teden nagradne igre od 2.9. 2021 do 8.9.2021,
  • 17.9.2021, za tretji teden nagradne igre od 9.9. 2021 do 15.9.2021,
  • in 24.9.2021, za četrti teden nagradne igre, ki poteka od 16.9.2021 do 22.9.2021.

Organizator ne nosi odgovornosti za zapoznela, nepravilna, nepopolna ali neustrezna SMS sporočila. Organizator si pridržuje pravico, da izloči iz žrebanja nepravilna SMS sporočila.

Vsaka oseba je lahko v nagradni igri izžrebana le enkrat. Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo sodelujoči enake možnosti dobiti nagrado.

Obveščanje nagrajencev i prevzem nagrad

Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni po e-pošti ali s klicem na telefonsko številko najkasneje v 5-ih delovnih dnevih po izvedbi žrebanja. Nagrajenec je dolžan svoje podatke, ki jih organizator potrebuje s strani nagrajenca za predajo nagrade (npr. posredovanjem elektronskega naslova, davčne številke, ipd.) dostaviti v roku 7 delovnih dni od podane zahteve za dostavo podatkov. V kolikor podatkov ne dostavi, se nagrada ne podeli. Organizator bo v obvestilu navedel tudi nadaljnje informacije o tem kje, kdaj in kako lahko nagrajenec prevzame nagrado.

Nagrajenec izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka ter kraja bivanja na spletni strani www.mercator.si, Mercator Facebook strani in po potrebi tudi v drugih medijih, za kar od organizatorja ne bo zahteval plačila ali odškodnine.

Pravila Mecator nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre