Mercator nagradna igra: Z mojimi znamkami do nogometnih nagrad

Oglasi

Trajanje:

Mercator nagradna igra poteka v času od 3.11.2022 do 30.11.2022 v vseh trgovinah Mercator in franšiznih prodajalnah Mercator.

Nagrade:

  • 5 x Projektor Byintek U70 pro (320 eur/kos)
  • 10 x žoga Nike Flight (77,46 eur/kos)
  • 10 x reprezentančni dres NZS (zg.del, personalizirani, natisnjeno imev dogovoru z nagrajencem) (51,64 eur/kos)
  • 20 x videoigra FIFA 22 (PS4) (29,11 eur/ kos)
  • 20 x set golov Hudora (2 gola) (20,90 eur /set)
  • 100 x navijaška majica SRCE BIJE NZS /50 ženski model, 50 moški model ( 8,61 eur/kos)

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletni državljani Republike Slovenije

Način sodelovanja v nagradni igri

Pogoj nakupa, ki velja v vseh živilskih trgovinah Mercator in franšiznih prodajalnah Mercator:

Za vsak nakup izdelka z oznako Moje znamke prejme kupec na koncu računa kodo. Kupec pošlje SMS na številko 051440880 na način, da izpiše besedo NOGOMET, presledek in nato vpiše številke kode iz kupona, ki se nahaja na koncu računa. Cena poslanega SMS je po ceniku operaterja.

Kupon se avtomatično izpiše na blagajnah po nakupu vsaj enega izdelka Moje znamke, ki je vključen v aktivnost. Če hkrati kupite več izdelkov, vključenih v aktivnost, se vam ob nakupu na blagajni prav tako izpiše en sam kupon s kodo.

Kupec s sodelovanjem preko SMS-a dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno poslane kode, pošlje povraten brezplačen SMS : Spostovani. Vaš kupon je veljaven in vkljucen v nagradno zrebanje. Želimo vam veliko srece. Mercator. SMS je brezplacen.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo 1.12.2022. Žrebanje ne bo javno.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajence se o prejetju nagrade obvesti najkasneje do 9.12.2022.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni tudi na spletni strani www.mercator.si najkasneje do 16.12.2022

Prevzem nagrad

Nagrajenec je udeleženec žrebanja, ki je bil izžreban v skladu s temi pravili. Nagrajencu se posreduje SMS z obvestilom za pridobitev podatkov, katere organizator potrebuje za pošiljanje nagrade. Nagrajenec je dolžan svoje podatke, ki jih organizator potrebuje s strani nagrajenca za predajo nagrade, posredovati v roku 3 (treh) delovnih dni od prejetega SMS. Nagrajenci nagrad 1., 2. in 3. bodo o nagradah obveščeni telefonsko. V kolikor podatkov ne posreduje, se nagrada ne podeli.

Nagrajenec se lahko pisno odpove nagradi v roku 3 (dneh) delovnih dni po pošti ali e-pošti oz. s povratnim SMS.. Nagrajencu javimo telefonsko naslov morebitne odpovedi.

Davki od nagrada

Dobitniki nagrad, katerih vrednost presega 42,00 EUR, so po zakonu davčni zavezanci in so dolžni ob prevzemu nagrade organizatorju sporočiti naslednje podatke: ime in priimek, naslov in davčno številko. V nasprotnem primeru izgubijo pravico do nagrade.

Organizator bo od dobitka za nagrajenca skladno z veljavno zakonodajo obračunal in plačal akontacijo dohodnine. Prejemniku nagrade se v skladu z zakonom o dohodnini bruto vrednost dobitka všteva v davčno osnovo.

Pravila Mercator nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi