Oglasi

Mercator nagradna igra v Hipermarketu Mercator Kranj: Velika nagradna igra za CITROEN C3

Oglasi

Mercator nagradna igra traja od 27.8.2020 do 27. septembra 2020 v Hipermarketu Mercator Kranj Primskovo, Cesta Staneta Žagarja 69, Kranj. Nagradna igra ne velja za nakupe v Mercator spletni trgovini.

Glavna nagrada:
1 x avto Citroën C3 Feel PureTech 83 S&S BVM
Avtomobil ima 1199 ccm motor z močjo (kw) 61/ 83KM in je opremljen z opremo »Feel« ter polepljen z nalepkami – logotipi organizatorja ter pokrovitelja nagradne igre.
Praktične nagrade:
30 x darilni paket Veet
40 x darilni paket Nestlé in Oshee
60 x darilni paket Kotany
20 x hladilni nahrbtnik Heineken,
20 x Heineken hladilna torba
20 x Zala blazina za jogo
30 x darilni paket Proteini (shaker, majica, protein bar)
40 x darilni plaket Mlinotest (trajnostna vrečka, knjiga Testenine, rižote in žita, izdelek Domači široki rezanci 500 g

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju Mercator, d.d. ter zaposleni v podjetju Atlantic trade d.o.o., ki je pokrovitelj nagradne igre in druge osebe, ki kakor koli neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre.

Za sodelovanje v nagradni igri je potreben nakup katerega koli izdelka spodaj naštetih blagovnih znamk v skupni vrednosti najmanj 5 EUR.

  • Barcaffe
  • Cedevita
  • Cockta
  • Nestle (samo žitarice in žitne ploščice)
  • Oshee
  • Veet
  • Kotany
  • Proteini.si
  • Heineken
  • Mlinotest (razen kruha in pekovskega peciva)

Z nakupom izdelkov blagovnih znamk v vrednosti najmanj 5 EUR, pridobi udeleženec na blagajni kupon za sodelovanje v nagradni igri. V celoti in čitljivo izpolnjen kupon udeleženec odda oz. vrže skozi režo na oknu v notranjost avtomobila, ki bo postavljen v avli nakupovalnega centra Supernova Kranj Primskovo.

Oglasi

Nagradno žrebanje bo dne 28. septembra 2020 ob 11. uri izvedla tričlanska komisija, sestavljena iz zaposlenih pri organizatorju nagradne igre, v prostorih Supernove Kranj Primskovo, Cesta Staneta Žagarja 69, Kranj.

Imena nagrajencev bodo do najkasneje 01. oktobera 2020 objavljena na spletni strani www.mercator.si ter na info pultu hipermarketa Kranj Primskovo. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po pošti v roku 5 dni od izvedbe žrebanja. O prevzemu glavne nagrade, osebnega avtomobila Citroen C3, se nagrajenec dogovori z organizatorjem nagradne igre, ostale nagrade se prevzamejo na info pultu Hipermarketa Kranj Primskovo.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi