Oglasi

Mercator nagradna igra: Pri najboljšemu sosedu lahko hladilnik za nagrado

Oglasi

Trajanje:

Mercator nagradna igra poteka v času od 6.4.2023 do 19.4.2023 v vseh trgovinah Mercator in franšiznih prodajalnah Mercator.

Nagrade:

2 x hladilnik Gorenje NRK6202AXL4, 679,99 eur/kos

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletni državljani Republike Slovenije.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

Ob enkratnem nakupu izdelkov Mercatorjevih blagovnih znamk v vrednosti 15 EUR ali več se vam na računu izpiše koda, s katero s poslanim SMS sporočilom na navedeno telefonsko številko na računu vse do 20.4.2023 sodelujete v žrebu za enega od dveh hladilnikov.

Oglasi

Kupec sodeluje v nagradni igri tako, da najkasneje do 20.4.2023 pošlje SMS na številko 051440880 na način, da izpiše besedo HLADILNIK, presledek in nato vpiše številke kode s kupona, ki se nahaja na koncu računa. Cena poslanega SMS je po ceniku operaterja, stroški poslanega SMS bremenijo kupca.

Kupon se avtomatično izpiše na blagajnah po nakupu vsaj enega izdelka Moje znamke, ki je vključen v aktivnost. Če hkrati kupite več izdelkov, vključenih v aktivnost, se vam ob nakupu na blagajni prav tako izpiše en sam kupon s kodo.

Kupec s sodelovanjem preko SMS-a dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno poslane kode, pošlje povraten brezplačen SMS z vsebino: Spostovani. Vaš kupon je veljaven in vkljucen v nagradno zrebanje. Želimo vam veliko srece. Mercator. SMS je brezplacen

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo 24.4.2023.

Žrebanje bo izvedla tričlanska komisija, sestavljena iz zaposlenih pri organizatorju nagradne igre

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni tudi na spletni strani www.mercator.si najkasneje do 30.4.2023 oziroma do javljenja vseh podatkov nagrajencev

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec se lahko pisno odpove nagradi v roku 3 (dneh) delovnih dni po pošti ali e-pošti, da je izžreban. Nagrajencu javimo telefonsko naslov morebitne odpovedi.

Nagrajenci dovoljujejo javno objavo svojega imena in prvo črko priimka (npr. Janez N.) ter kraja bivanja (npr. Ljubljana) samo za potrebe te nagradne igre na spletni strani www.mercator.si.

Pravila Meractor nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi