Oglasi

Mercator nagradna igra: Zalet za polet

Oglasi

Trajanje:

Mercator nagradna igra traja od 4.1.2024 do 14.2.2024. v vseh trgovinah Mercator (ne velja v franšiznih prodajalnah in spletni trgovini Mercator). Seznam trgovin se nahaja na spletni strani www.mercator.si

Nagrade:

V nagradnem skladu so naslednje nagrade:

  • 1 x bon za Družinske smučarske počitnice po izbiri s Kompas/M holidays v vrednosti 2.000 EUR + 1 x bon za 4 x smuči Elan v vrednosti 2.000 EUR
  • 74 x bon za smuči Elan po izbiri v vrednosti 500 EUR/1 komplet

*Nagrajenec glavne nagrade bo po prejemu bona za turistični aranžma po izbiri v organizaciji Kompas d.o.o. le tega unovčil v eni izmed poslovalnic M holidays/Kompas, za prevzem  smuči pa bo bon unovčil v Trgovini Elan d.o.o., Begunje na Gorenjskem 1, Begunje. Ostali nagrajenci bodo bon za prevzem  smuči Elan unovčili  v Trgovini Elan d.o.o., Begunje na Gorenjskem 1, Begunje. Nagrajenci lahko sami izberejo model smuči.  Bon je možno unovčiti enkrat, izključno v enkratnem znesku do omenjene vrednosti. 

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletni državljani Republike Slovenije. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je nakup v katerikoli živilski trgovini Mercator.

Način sodelovanja v nagradni igri

Ob nakupu nad 10 EUR ali ob nakupu izdelkov z oznako “Zalet za polet” na koncu računa prejmete 1 nagradni kupon, ki ga izpolnite s svojimi osebnimi podatki.

Oglasi

Pravilno izpolnjen nagradni kupon nato oddate v skrinjico za žrebanje, ki se nahaja v bližini blagajne. Velja samo originalni nagradni kupon z računa.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo javno, dne 1.3.2024, v Mercator Hipermarketu Šiška, Ljubljana.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mercator.si najkasneje do 12.3.2024.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajence se o prejetju nagrade obvesti najkasneje do 8.3.2024.

Organizator bo nagrajence nagradne igre obvestil telefonsko in jim po pošti posredoval žigosan darilni bon za prevzem nagrade.

Pravila Mercator nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.mercator.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi